SLM 10 Club i rampelyset

Suksess med SLMsmart i Europa


I første runde av Synergy WorldWides kampanje SLM 10 Club, aktiverte 19 teammedlemmer i Europa minst 10 personer på SLMsmart aktiveringspakker. Da SLMsmart og e9 ble lansert i september 2014, tok disse teammedlemmene utfordringen; de delte disse nye produktene med familie, venner og bekjente og oppnådde stor vekst i forretningen. Vi er stolte over alle som nådde dette målet og er begeistret over å se at flere slutter seg til SLM 10 Club i 2015.

Klikk her for å lære mer om SLMsmart-kampanjene.

Tre av de kvalifiserte har delt sin historie med oss, og vi tror de vil inspirere deg og hjelpe deg med å aktivere flere på SLMsmart-pakninger.


Giuseppe Lucio
Team Elite, Italia

Kampanjen SLM 10 Club hjalp Giuseppe Lucios forretning til å nå nye høyder. Hans tro på produktene, kombinert med mulighetene SLMsmart-kampanjene åpnet, oppmuntret ham til å presse seg for å nå målene sine.

“Jeg har opplevd store forandringer i mitt liv på det personlige plan,” sier han. “Og det er alltid hyggelig å få anerkjennelse for hva du gjør ved å bli belønnet gjennom kampanjer. Med disse kampanjene på plass må bare forretningene våre vokse!”

Giuseppes engasjement har absolutt blitt lagt merke til. For hver nye pin-tittel og påskjønnelse fra Synergy blir han enda mer motivert for å dele sin lidenskap for Synergys forretningsmodell med andre.

Til dem som ønsker å bli med i SLM 10 Club, har Giuseppe følgende råd; “Ikke gjør det nå, gjør det i går!”


Luis Quesada
Team Leader, Spania

Siden lanseringen av SLMsmart har Luis Quesada og Cristina Cabñero sett en enorm vekst i Synergy-forretningen sin. De kvalifiserte seg for SLM 10 Club ved å aktivere 12 nye kunder og distributører på SLMsmart-pakker. Luis sier at alle 12 har sett positive resultater siden de begynte å bruke SLMsmart Meal Replacement og e9.

“Jeg tror dette er en type produkt som det spanske markedet trenger,” sier Luis. “(SLMsmart) har gitt meg et skikkelig løft, både på det personlige og profesjonelle plan.”

Hans personlige suksess og genuine ønske om å hjelpe andre til et bedre liv, har vært en viktig faktor for den raske veksten i forretningen hans. Han har satt seg som mål å bli Team Manager i løpet av de neste tre månedene og sier at det har blitt lettere å nå målene sine takket være SLMsmart og e9. Generelt har Luis, Cristina og dem de har sponset, vært svært fornøyde med vekttapet og har ikke lagt på seg i julen.


Mirka Sedmak
Gull, Slovenia

Mirka Sedmak ble interessert i Synergy WorldWide på grunn av SLMsmart vektkontrollsystem. Mirka var svært fornøyd med SLMsmart Meal Replacement, og SLM 10 Club ga henne ekstra motivasjon til å dele sin suksess med andre og å inspirere dem til å gjøre sunne forandringer i sitt eget liv. Hun lagde et eget hjelpeprogram for å hjelpe sine egensponsede å følge planen.

I løpet av den 90-dagers SLMsmart-utfordringen møtte Mirka sine egensponsede regelmessig for å oppmuntre, veie og måle dem, og det gjorde utfordringen mer motiverende og hjalp deltakerne med å fullføre den. SLMsmart-kampanjene har inspirert Mirka til å utfordre seg selv. Hun har gått ned 10% av kroppsvekten ved å bruke SLMsmart Meal Replacement og har som mål å oppnå en slik vekst i Synergy-forretningen sin at hun kan arbeide fulltid med å dele Synergys produkter og muligheter.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us