Omega-3 Faktaark
Lanseringen av Synergys Omega-3-kapsler over hele Europa har vært en suksess, og produktet fortsetter å være et av våre mest populære. Som en del av produktlanseringen har du fått tilgang på produktets faktaark, en video med kjappe fakta, og informasjon på bloggen.

Vi er stolte av å presentere et nytt salgsverktøy til deg for å dele historien bak vår uovertrufne kvalitet, Omega-3-kapsler – Omega-3 Faktaark. I dette dokumentet kan du lese om:

• Hvorfor Omega-3 er grunnleggende for helsen
• Hvor Synergy henter ingredienser og råvarer fra
• Historien bak oppdagelsen av helsefordelene til Omega-3
• De største fordelene du får ved å ta Omega-3
• Hva som inngår i produksjonen av et kvalitetssikret fiskeoljetilskudd
• Metodene som brukes for å teste og garantere at dette produktet er rent, effektivt og trygt
Vi gleder oss over at Omega-3-kapslene nå er tilgjengelige i Europa, og de er klare for å sendes med din neste bestilling!

Synergys Salgsverktøy

Ta en titt i vår virtuelle verktøykasse med salgsverktøy. Du finner den ved å logge inn på din Synergy brukerkonto. Alt av salgsverktøymateriell er kompatibelt med alle enheter, enten det er en smarttelefon, et nettbrett eller en PC. Hver fil har sin egne unike direktelenke som enkelt kan deles ved å kopiere den og lime den inn i en e-post eller tekstmelding. Slik kan alle få tilgang på innholdet hvor som helst, når som helst. Verktøyene er også utskriftsvennlige, det betyr at du kan skrive ut disse profesjonelt utformede salgsverktøyene hjemme! Vi anbefaler deg å skrive ut fysiske kopier av yndlingsverktøyene dine, slik at du enklere kan dele Synergy med andre.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us