INSENTIVTUR: 2024 INCENTIVE TRIPGjør deg klar til å legge ut på en reise med feiring og anerkjennelse av suksessen du har oppnådd!

Vi i Synergy Worldwide ønsker å vise deg at vi setter pris på alt det harde arbeidet du legger inn, og at alt det fantastiske du oppnår aldri vil gå ubemerket hen hos oss. Derfor gleder vi oss over å kunne presentere insentivturen 2024 Incentive Trip, hvor vi skal feire suksess og dedikasjon!

Vi vil invitere ALLE kvalifiserte Teammedlemmer til å bli med på et herlig 3-dagers eventyr med oss i den vidunderlige byen Sevilla i Spania! Dette reisemålet byr på en uforglemmelig opplevelse!

Du kan se frem til å fordype deg i spansk kultur, utforske historiske landemerker, nyte deilig lokal mat og ta inn den levende atmosfæren i denne vakre byen mens du blir kjent med høytytende Teammedlemmer fra hele Europa.


INFORMASJON:


Kvalifiseringsperiode: januar 2024 – juni 2024

Varighet: Turen varer i tre dager  (2 netter)

Dato: september 2024

Sted: Sevilla i Spania

Hvem: ALLE kvalifiserte Teammedlemmer

 

SJEKKLISTE FOR KVALIFISERING:


For å kunne dra på denne helt spesielle reisen må Teammedlemmer akkumulere minst 10.000 poeng innenfor den spesifiserte kvalifiseringsperioden. Dette utfordrende, men oppnåelige, målet gjenspeiler vår dedikasjon til å belønne de som alltid strekker seg litt lenger. Du kan akkumulere poeng ved å fullføre følgende handlinger:
 


HØYDEPUNKTER VED PREMIEN:


  • Alle utgifter vil bli dekket (overnatting, måltider og aktiviteter). I tillegg får du reisekreditt på 200€ som skal dekke kostnaden for valgfri transport til Sevilla.

  • Eksklusive muligheter for nettverksbygging: Bli kjent med likesinnede høytytende Teammedlemmer fra hele Europa. Del innsikt, strategier og suksesshistorier i omgivelser som er designet med tanke på samarbeid og inspirasjon.


Idet vi pakker kofferten før denne bemerkelsesverdige reisen, tenker vi på at 2024 Incentive Trip-turen ikke bare er en belønning, den er en anerkjennelse av all jobben, innsatsen og dedikasjonen du har lagt inn. Gjør deg klar til å legge ut på et eventyr du aldri vil glemme – du har gjort deg fortjent til det!Betingelser og vilkår:   

- Husk at du må ha et aktivt “Abonner & spar”-abonnement og opprettholde 200 CV i TC1-volum i hver av kvalifiseringsmånedene for å kvalifisere deg til Synergys kampanjer. 
 
- Alle aspekter av dette kampanjeprogrammet er ikke-overførbare og man kan ikke velge å ta ut tilsvarende verdi i penger. Mottageren kan ikke ha noe utestående med Synergy WorldWide på tidspunktet for utdeling av bonusen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us