kjærlighet, innvendig og utvendig - Kjøp 2, få 3 på kjøpetI forbindelse med valentinsdagen og hjertehelsemåneden i februar inviterer vi deg og kundene dine til en helhetlig kjærlighetsreise med vår eksklusive "love, inside and out"-kampanje "Kjøp 2, få 3".   

Vi ønsker å understreke viktigheten av å ta vare på kropp, hjerte og sjel, og gir deg og dine kunder en unik mulighet til å prioritere egenomsorg og velvære.   

Denne kampanjen gjelder for: 

  • Collagen+: Denne synergiske blandingen av vitaminer og næringsstoffer støtter kollagenproduksjonen, vannbindingen og normal proteinsyntese i hele kroppen, og å hjelpe disse prosessene medfører fordeler for hele kroppen

  • Collagen+ beauty: Med ekstra krefter fra skjønnhetsforsterkende ingredienser, inkludert reservatrol, hyaluronsyre, vitamin C og sink, tilbyr Collagen+ Beauty bedre støtte til hudens elastisitet på cellenivå, sterkere hår og negler og flere andre fordeler for helsen din og utseendet ditt generelt.

  • SmartMeal: SmartMeal inneholder en kombinasjon av vegansk protein og multivitamin som gir utmerket støtte til: Opprettholdelsen av muskelmasse, Stoffskiftefunksjonen, som gir oss energi, Redusert tretthet og utmattelse, ... 

Bli med oss og feir kjærligheten som stråler innenfra og omfatter alle aspekter av ditt velvære.  

 

kjærlighet, innvendig og utvendig for Kunder

Nyt fri frakt!


Merk:   

Kampanjen gjelder enkeltenheter og pakker med identiske produkter, ikke kombinasjoner. Begge varene må være av samme type for at kampanjen skal være gyldig. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us