Ha en testefest med Pro360 Wholefood Performance Greens!


Vi har en spennende kampanje på gang, der du både kan få nyte fordelene av vår næringspakkede grønnsaksdrikk, og i tillegg dele herligheten med andre ved å stelle i stand din egen TESTEFEST.

Du får en eksklusiv rabatt som du kan bruke til å handle inn til festen. I tillegg får du en rabattkode som gir gjestene dine Gratis frakt og 5 % avslag. Og ikke nok med det! Du vil også få muligheten til å vinne en premie på 100 € som du kan bruke på alle dine favorittprodukter fra Synergy Worldwide! 


Slik kommer du i gang:


1. Registrer deg som Vert: Besøk nettstedet vårt og registrer deg som testefest-VERT. Prosessen er kjempeenkel, og så snart du er inne, vil du motta en eksklusiv rabattkode på e-post for det fantastiske produktet Pro360 Wholefood Performance Greens, så du kan gjøre alt klart til festen. I tillegg får gjestene dine Gratis frakt og en rabattkode på 5 % som du kan dele med dem på festen, slik at også de kan få nyte fordelene av denne eksepsjonelle drikken! Du kan registrere deg som vert fra i dag til 25. februar.2. Last ned Vertspakken din: Last ned GRATIS materiell som kan skrives ut og ligger klart til deg på nettstedet. Du kan også kjøpe eksklusive effekter inspirert av Pro360 greens for å lage skikkelig feststemning! I Vertspakken finner du alt du trenger for å stelle i stand til en fantastisk fest og dele alt det gode som følger med Pro360!

3. Planlegg Testefesten: Velg en dato mellom i dag og 25. mars. Samle så mange mennesker du kan, og la de grønne festlighetene starte! Sett opp en smaksteststasjon, og bruk tilgjengelig materiell for å lære gjestene dine om de utrolige fordelene man får med Pro360 Wholefood Performance Greens.

4. Del festen: Del bilder/video fra Testefesten på Instagram og/eller Facebook med emneknaggen #Pro360Party. Vi velger ut det beste innlegget, og Verten for den beste Testefesten vinner en kupong på 100 € som kan brukes på Synergy Worldwides nettsted!


Husk at du kan registrere deg som Vert helt frem til 25. februar, og du har til 25. mars på å benytte deg av rabatten og legge ut innlegg om den fantastiske festen din, så ikke nøl!

Bli med og feir Grønn helse med oss og Pro360 Wholefood Performance Greens-bevegelsen. Dette kan du ikke gå glipp av!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us