Europa toppmøtet 2012 oppsummering

På 6 til 8 september 2012 samlet teammedlemmer og gjester fra hele Europa i København Danmark for å delta i den regionale toppmøtet, Europas kulminasjonen hendelse i 2012. Samlet på den vakre Tivoli Congress Center ble deltakerne utdannet, motivert, og anerkjent.

Den europeiske toppmøtet inkludert fantastiske presentasjoner fra toppledere, leger og Synergys corporate team som forklarte viktigheten av hjertets helse, og delte verdifull informasjon om strategier å bygge virksomheten, målsetting, og hvordan Synergy WorldWide planer om å ligge i forkant av industrien.

Synergy Europa fortsetter å oppleve enorm vekst og suksess og er å utvide til nye horisonter. Vi ser frem til åpningen av vår nyeste markedet Polen, fremtidige markeder Frankrike, Italia og Sveits, og fortsatt vekst av våre eksisterende markeder i hele Europa. Det var spennende å kunngjøre 2x2 Business Builder og tittel pluss kampanjer utviklet for å hjelpe i dette arbeidet.

Den 2012 Europa toppmøtet var en stor suksess og absolutt levd opp til sine forventninger! Deltakere hadde en fornyet forpliktelse til å bygge sin Synergy virksomhet og etterlate seg en arv. Gratulerer til alle som deltok. Det er på grunn av din aller største hengivenhet og utrettelige innsats som gjør Synergy hva det er i dag.

Som vi sier farvel til den største hendelsen i Europa hittil ser vi frem til 2013 Global Summit i Seoul, Korea. Du ønsker ikke å gå glipp av Synergy største arrangementet noensinne! Vi oppfordrer alle teammedlemmene over hele Europa for å jobbe hardt og sørg for at du gjør alt du kan for å delta. Gjør din tilstedeværelse kjent og ikke glem å ta med ditt team.

Takk for alt dere gjør. Vi ser frem til en annen utrolig år av suksess i Europa!

Med vennlig hilsen,
Synergy WorldWide

Klikk her for å se bilder av Europa toppmøtet.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us