Øk Sjansene Dine for Seville Incentive-turen!

        

April er endelig her, og det er på tide å sparke i gang en ny måned fylt med vekst, suksess og spennende muligheter. Vi er svært begeistret for å avsløre en ELEKTRIFISERENDE Incentive-tur booster handling som vil få deg nærmere enn noensinne til å tjene de 10k poengene som trengs for å sikre plassen din. 

Vi anerkjenner og setter stor pris på dedikasjonen og det harde arbeidet du har vist så langt i år. Som et tegn på vår takknemlighet, tilbyr vi DEG DENNE MÅNEDEN sjansen til å SKRU OPP din vei til Seville i september

For øyeblikket gir det å få inn en ny Teammedlem deg 450 poeng. Imidlertid gjør vi følgende endringer: 

Fra 5. april til 14. april: Tjen imponerende 650 poeng totalt (200 ekstra poeng) for hver ny teammedlem du får med deg! 

Fra 15. april til 24. april: Få 550 poeng totalt (100 ekstra poeng) for hvert nytt Teammedlem du rekrutterer. 

Fra 25. april og utover: Vil vi gå tilbake til standard 450 poeng. 


For å få disse ekstra poengene må alle nye teammedlemmer melde seg inn og legge inn en aktiveringsordre i april og aktivere abonnement med minst 120 CV i sin andre måned (mai) for å kvalifisere seg. 

Etter å ha registrert seg med aktiveringsordren i april, vil nye teammedlemmer for eksempel generere disse ekstra poengene når de aktiverer sitt abonnement med minst 120 CV i mai. 

Merk: 

  • Ekstrapoeng som opptjenes gjennom påmelding av nye teammedlemmer, legges til de 450 standardpoengene som mottas for rekruttering når abonnement-ordren er lagt inn og bekreftet i mai.  
  • Sørg for at det nye teammedlemmets abonnement-bestilling inneholder minst 120 CV-er for å kvalifisere for kampanjen. 

Men vent, det er ikke alt! I tillegg til disse spennende endringene øker vi KUN DENNE MÅNEDEN det maksimale personlige TC1-volumet (CV) du kan tjene fra 1 000 til 2 000 poeng. Dette er en gyllen mulighet til å løfte virksomheten din til nye høyder og sikre deg en plass på Sevilla-turen! 

Merk:

  • De maksimalt 2 000 poengene som kan opptjenes gjennom CV-er, gjelder utelukkende for bestillinger som er lagt inn og betalt i april (CV refererer til april).  
  • Husk at du må ha minst 200 CV-er på TC1 for å være kvalifisert for kampanjen.  

Ta en titt på Incentive Trip Leaderboard som oppdateres ukentlig, der du også finner alle måtene du kan tjene poeng og kvalifisere deg på. Klarer du å komme blant de 15 beste?  

Ikke la denne sjansen gå fra deg. Ta ledelsen, utvid Synergy-teamet ditt og ta fatt på reisen mot å sikre deg en plass på den uforglemmelige Incentive-turen i september. 


CONVERSATION

Instagram

Follow Us