UTFORSK VÅR NYE PRODUKTPAKKE SLIMBOOST!Hvis du er ute etter en liten ekstra dytt for å komme i gang med reisen mot en sunnere og mer veltrent utgave av deg selv, har vi løsningen her! Sjekk ut vår nye produktpakke SlimBoost.

Vi har utviklet denne nye pakken for å hjelpe deg å nå vektmålene dine og bidra til at du oppnår fysikken du ønsker deg før SOMMEREN er her. Pakken inneholder Smartmeal, Fat Grabber og Carb Blocker, der hvert produkt er nøye satt sammen for å adressere ulike aspekter ved vektkontroll og den generelle opplevelsen av velvære.

  • SmartMeal: Denne deilige shaken er fullpakket med viktige vitaminer, mineraler, fiber, aminosyrer og 24 gram kraftig protein, og gjør det enkelt å holde vekten samtidig som du holder deg mett og energisk. 

  • Fat Grabber: Fat Grabber kan enkelt bli en del av din nye daglige rutine for å støtte og opprettholde en sunn tarm og lette fordøyelsen. Guargummi er en viktig ingrediens i Fat Grabber og bidrar til å opprettholde et riktig kolesterolnivå i blodet.  

  • Carb Blocker: Støtter sunn vektkontroll med kraften fra hvite nyrebønner i hver Carb Blocker-kapsel, som hjelper deg med å blokkere enzymene som er ansvarlige for fordøyelsen av karbohydrater. Carb Blocker gjør deg i stand til å ta smartere kostholdsvalg og hjelper deg med å nå målene dine for sommeren. 

Alle reiser er unike og individuelle. Derfor kommer Slim Boost i tre forskjellige utgaver med tanke på varighet, så du kan velge pakken som passer best for akkurat deg: 


  • 1-måneds forsyning - Tilgjengelig for TEAM-MEDLEM og kunder: 2 x SmartMeal, 3 x Fat Grabber og 3 x Carb Blocker. 
  • 2-måneders forsyning - Eksklusivt for TEAM-MEDLEMMER: 4 x SmartMeal, 6 x Fat Grabber og 6 x Carb Blocker. 
  • 3-måneders forsyning - Eksklusivt for TEAM-MEDLEMMER: 6 x SmartMeal, 9 x Fat Grabber og 9 x Carb Blocker. Kombiner produktpakken med et variert kosthold og treningsrutinen du foretrekker, og la Slim Boost hjelpe deg å oppnå målene dine og bli den beste utgaven av deg selv – både i sommer og videre i livet. 


Merk:

Pakken er tilgjengelig så lenge lageret rekker

CONVERSATION

Instagram

Follow Us