Forklaring for NSF-sertifisering

Her hos Synergy WorldWide setter vi vår ære i å levere produkter av høyeste kvalitet som er rangert i absolutt toppklasse. Vi vil nå gjerne forklare vår prestisjebetonte NSF Good Manufacturing-sertifisering fra NSF International.

Lynda Hammons, Kvalitetssikring
I 2010 mottok Synergy WorldWide NSF Good Manufacturing-sertifisering fra NSF International, Public Health and Safety Company™. NSF er en veldedig, ikke-offentlig organiasjon og verdens ledende når det gjelder utvikling av standarder, produktsertifisering, utdannelse og risikohåndtering for offentlig helsestell og sikkerhet.

NSF-personalet foretok, som en del av sertifiseringsprosessen, en omfattende granskning av Nature’s Sunshines og Synergy WorldWides moderne produksjonsanlegg. Nature’s Sunshines produksjonsutstyr, retningslinjer og prosedyrer og fremstillingsprosess ble gjennomgått av NSF-personell. NSF foretar en årlig granskning av Nature’s Sunshine for å beholde denne sertifiseringen. Dette sikrer at vi opprettholder vår plass i forgrunnen av ernæringstilskuddsbransjen.

Hva betyr dette for Synergy WorldWide?

NSF er en ledende, tredjeparts gransker av selskaper som opererer innen helsesektoren og sektoren for offentlig sikkerhet. Nature’s Sunshine har i flere år hevdet at de har de beste prosessene, prosedyrene og dokumentasjonen som har hjulpet Synergy WorldWide til å sikre førsteklasses produktkvalitet. Et uavhengig selskap har nå undersøkt disse anleggene og validert slike påstander. Denne uavhengige sertifiseringen fortsetter å:
  • Gi Synergy WorldWide en konkurransedyktig fordel i markedet
  •  Øke vår troverdighet, siden NSF er anerkjent over hele verden og innen utallige bransjer
  •  Øke forbrukernes tillit til at NSP er helt i overensstemmelse med det nye FSA-regelverket i USA, og at vi er forberedt på hvilken som helst FDA-granskning når som helst
Synergy WorldWide er oppført på NSFs nettsted som sertifisert for sine Good Manufacturing Procedures (Gode produksjonsprosedyrer).

CONVERSATION

Instagram

Follow Us