Forklaring for NSF-sertifisering

fredag, juni 21, 2013

Her hos Synergy WorldWide setter vi vår ære i å levere produkter av høyeste kvalitet som er rangert i absolutt toppklasse. Vi vil nå gjerne forklare vår prestisjebetonte NSF Good Manufacturing-sertifisering fra NSF International.

Lynda Hammons, Kvalitetssikring
I 2010 mottok Synergy WorldWide NSF Good Manufacturing-sertifisering fra NSF International, Public Health and Safety Company™. NSF er en veldedig, ikke-offentlig organiasjon og verdens ledende når det gjelder utvikling av standarder, produktsertifisering, utdannelse og risikohåndtering for offentlig helsestell og sikkerhet.

NSF-personalet foretok, som en del av sertifiseringsprosessen, en omfattende granskning av Nature’s Sunshines og Synergy WorldWides moderne produksjonsanlegg. Nature’s Sunshines produksjonsutstyr, retningslinjer og prosedyrer og fremstillingsprosess ble gjennomgått av NSF-personell. NSF foretar en årlig granskning av Nature’s Sunshine for å beholde denne sertifiseringen. Dette sikrer at vi opprettholder vår plass i forgrunnen av ernæringstilskuddsbransjen.

Hva betyr dette for Synergy WorldWide?

NSF er en ledende, tredjeparts gransker av selskaper som opererer innen helsesektoren og sektoren for offentlig sikkerhet. Nature’s Sunshine har i flere år hevdet at de har de beste prosessene, prosedyrene og dokumentasjonen som har hjulpet Synergy WorldWide til å sikre førsteklasses produktkvalitet. Et uavhengig selskap har nå undersøkt disse anleggene og validert slike påstander. Denne uavhengige sertifiseringen fortsetter å:
  • Gi Synergy WorldWide en konkurransedyktig fordel i markedet
  •  Øke vår troverdighet, siden NSF er anerkjent over hele verden og innen utallige bransjer
  •  Øke forbrukernes tillit til at NSP er helt i overensstemmelse med det nye FSA-regelverket i USA, og at vi er forberedt på hvilken som helst FDA-granskning når som helst
Synergy WorldWide er oppført på NSFs nettsted som sertifisert for sine Good Manufacturing Procedures (Gode produksjonsprosedyrer).

Synergy WorldWide

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.