GM-melding: Juni 2013

Nå som våren offisielt er over, har jeg tatt et tilbakeblikk på vår regions triumfer i denne tidsperioden, og mange fantastiske ting har skjedd.

Teamledarskolan
Bare for noen få uker siden reiste mange av dere til Østerrike for å delta på det beste Team Manager Academy som noen gang er blitt avholdt. Over 100 Team Members deltok på denne minneverdige begivenheten! Vi lærte virkelig mange fantastiske ting fra erfarne ledere innen nettverksmarkedsføring, og vi kunne nyte selskapet av imponerende Synergy-ledere og vakre omgivelser. Takk til alle dere som deltok på arrangementet og gjorde det til en stor suksess.

Idet vi fortsetter inn i sommermånedene, anbefaler jeg at du bruker denne tiden til å opprette nye kontakter! Været er fint og folk er ute og nyter det. Det er den perfekte tiden for å møte nye potensielle kunder og dele med dem hvorfor du liker Synergy Advantage og Synergys produkter så godt. Produktene våre er helt overlegne med hensyn til kvalitet, og ved å formidle vårt engasjement i kvalitetssikring, vil kontaktene dine se hvorfor du støtter V3-systemet og hvert enkelt produkt.

Ved å finne kontakter, øker du sjansene dine for å tjene Korea Cash for dette årets Global Summit i Seoul, Korea. Det er bare tre måneder igjen til den store begivenheten. Team Director Conny Vahlin fra Svarige har allerede makset ut sin Korea Cash-opptjening, noe som betyr at han har €3000 for å bruke på reisen til Global Summit 2013. Jeg roser Conny for det fabelaktige arbeidet han har nedlagt. Vi er heldige som har gode ledere, som Conny, i vår region.

Jeg vil også gjerne anerkjenne Eva Gamst og Pirjo Martinez som gjorde fantastiske fremskritt med sine virksomheter i mai, og avanserte til Team Manager. Jeg håper å se at flere av våre Team Members avanserer når rapportene foreligger for juni.

Det er en del store arrangementer å se frem til i sommer, og ett av dem nærmer seg raskt! Den 29. juni skal vi arrangere Gold Camp i Tromsø, Norge! Jeg håper å se dere alle der! Du vil snart få mer informasjon om de nær forestående arrangementene i august i Sverige og Finland. 

Med vennlig hilsen

Bengt Emanuelsson
Generaldirektør

Synergy WorldWide Europa

CONVERSATION

Instagram

Follow Us