Gjenopplev Kickoff 2014 i Oslo, Norge!

Team Members fra Norge, Sverige og Danmark reiste til Oslo den 25. januar for å legge grunnlaget for et fantastisk år med Synergy WorldWide. Takket være talerne og deltakerne, glødet arrangementet både av energi og forventninger om hvilke muligheter det nye året har å tilby.

Klikk her for bilder fra arrangementet!De inspirerende talerne fikk deltakerne til å sitte igjen med en masse stoff til ettertanke. Team Members hygget seg med en dag spekket med tankevekkende presentasjoner, alt fra produktanbefalinger til betydningen av Team Manager Academy og Legacy Retreat.

Dr. Rainer Böger delte sin kunnskap om L-arginins positive innvirkning på generell helse. Gjestetaler, Anders Olsson, en olympisk mester som bruker V3-systemet regelmessig, delte sine vellykkede resultater med produktene i forbindelse med sin helse og sine sportsprestasjoner. Dr. Bjørn Øverbye, en personlig og profesjonell forkjemper for V3-systemet, gav i tillegg verdifull opplæring i den vitenskaplige kunnskapen om produktet. Rolv Eigil Nilsen delte også sin personlige solskinnshistorie om hvordan Synergy-produkter har hatt innvirkning på livet hans. Etter det siste innlegget fra Synergy-grunnleggeren Dan Higginson, satt alle igjen med inspirasjon til å hige etter sine mål og drømmer for 2014.

Team Members som steg i gradene i 2013, ble også hedret for å nå sine mål og for å ha utvidet forretningsvirksomheten. Det er ingen bedre måte å starte et nytt år på enn å feire det gamle og være oppmerksom på de mulighetene som fremtiden kan bringe.

Takk for at dere ville komme sammen med oss i begynnelsen av et lovende nytt år! La oss gjøre dette til det beste noensinne!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us