Nytt medlem av Synergys medisinske og vitenskapelige råd

Synergy WorldWide og Nature’s Sunshine Products er glade for å kunne annonsere at Dr. Sang Geon Kim, Ph.D., har sluttet seg til vårt medisinske og vitenskapelige råd (Medical & Scientific Advisory Board). Professor Kim arbeider og bor for tiden i Seoul i Korea, men har stor global erfaring og ekspertise. Det er et privilegium å ha ham på Synergy-teamet.

Dr. Kims tilslutning til Synergys medisinske og vitenskapelige råd "vil være et viktig bidrag til vår produktutvikling og vår strategi på veien mot vitenskapelig baserte åndsverk som kan løse vår tids store helseproblemer," sier Gregory L. Probert, styreleder og CEO hos Synergy/NSP. "Vi har tro på at Dr. Kims omfattende forskning på området metabolsk dysfunksjon vil gjøre ham til en stor ressurs med tanke på vår produktutvikling. Vi er svært glade for dette partnerskapet og ser frem til å ta del i den ekspertisen han bringer med seg til Synergy."

Dr. Matt Tripp, Synergys/NSPs Chief Scientific Officer, tilføyer; "Dr. Kims omfattende forskningsbakgrunn og kunnskap vil være av stor nytte og vil lede oss til nye oppdagelser og innovasjoner."

Bakgrunn
Dr. Kims bedrifter er mange. I 2010 ble han utnevnt til helse- og velferdsminister av Koreas president. Tidligere samme år ble han kåret til "Månedens vitenskapsmann" av det koreanske departementet for vitenskap og utdanning. I 2008 mottok han blant annet prisen "Beste farmakolog" fra The Korean Society of Pharmacology. Dr. Kim har publisert mer enn 200 artikler i fagfellevurderte tidsskrifter. I laboratoriet sitt har han personlig lært opp mer enn 100 studenter som har arbeidet mot mastergrader, doktorgrader og høyere grader.

Dr. Kim er for tiden visedirektør ved farmasøytisk institutt ved Seoul National University i Seoul i Korea. Han er også direktør for The Innovative Drug Research Center for Metabolic and Inflammatory Disease (IDRC) ved Seoul National University og har et professorat ved The College of Pharmacy ved universitetet. I tillegg er han medlem av The Toxicology Advisory Board hos Koreas legemiddelmyndigheter og mattilsyn. Han har tidligere vært direktør for The Institute of Laboratory Animal Resources og dessuten Associate Dean ved College of Pharmacy, begge deler i Seoul.

Dr. Kim tok sin Ph.D.-grad ved Northwestern University Medical School i Chicago. Han tok både sin mastergrad i farmakologi og sin bachelorgrad i farmasi ved Seoul National University i Korea.

"Jeg er begeistret over å kunne slutte meg til Nature's Sunshine Products og delta i deres medisinske og vitenskapelige råd," sier Kim. "Jeg er ivrig etter å få dele min forskning på metabolsk dysfunksjon med dem og vet at det kan spille en viktig rolle for utvikling av banebrytende produkter som kan forbedre livet til millioner av mennesker over hele verden."

CONVERSATION

Instagram

Follow Us