Tøyer fysiske grenser med Synergys produkter


Dersom du for fem år siden hadde spurt dem om de kunne gå 70 kilometer og tilbringe 8 døgn ute i villmarken, ville de ment du var sprø som spurte om noe sånt.

For noen uker siden greide imidlertid Salme Ala-Heikkilä og Reijo Ojanen, et par midt i sekstiårene, noe de tidligere trodde var umulig. Da de var yngre, var Salme og Reijo stadig ute på fotturer, men helseproblemer gjorde det vanskelig å fortsette med denne hobbyen. Nå gleder de seg over å kunne dra på tur sammen igjen.

De dro fra hjembyen Tampere i Finland og kom etter 14 timer til Utsjoki, en by nær grensen til Norge. I nærheten av denne byen ligger Kaldoaivi nasjonalpark, med vakre elver og grønne åser, og her startet eventyret til Salme og Reijo.

Ryggsekkene ble pakket, og da de var klare til å gå, veide Salmes sekk 18 kg, nesten en tredjedel av kroppsvekten hennes. Reijos sekk veide 26 kg, og noe av dette var produkter fra Synergy.

“Å la produktene våre stå igjen hjemme, hadde ikke streifet oss engang,” sier Reijo. “Vi trenger dem, så den ekstra vekten tok vi gjerne. De hjalp oss gjennom dette eventyret, så de var vel verdt å bære på.”

Salme og Reijo hevder at de aldri har vært atleter eller spesielt aktive, særlig ikke de siste årene, siden trening har blitt stadig mer belastende for kroppen. De elsker imidlertid å være ute i naturen og benytter enhver anledning til å komme bort fra byens folkemengder, støy og elektronikk. Når de lytter til fuglene får de fred i sinnet og påfyll av energi, som ofte kan mangle i hverdagen.

“Vi liker å oppleve naturen, og det var flott å kunne ta med naturlige produkter som ga oss den energien vi trengte for å fullføre den 70 kilometer lange fotturen,” sier Salme.

Salme og Reijo planlegger å gjøre denne 8-dagers villmarksturen til en årlig tradisjon, takket være Synergys produkter. De har fantastisk helse og kan derfor gripe hver dag og hvert øyeblikk full av energi og begeistring. Når de presenterer Synergy for mennesker de møter, er ett av budskapene at Synergys produkter kan gjenoppvekke lidenskapen og drømmene som sluknet for mange år siden.

“Vi er så glade for å være en del av Synergy,” sier Salme, “og for at vi kan leve ut eventyrlysten vår igjen. Vi vil at alle skal vite at det finnes produkter som kan hjelpe dem til å forandre livet deres, slik vi har gjort.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us