ÄNTLIGEN!

Som vi har väntat. Men nu är väntan över och nu är den här - den fantasiska e9!


I Synergys energiformulering e9 er styrken til l-arginin kombinert med ingredienser av topp kvalitet, for å gi deg den utholdenheten du trenger for å møte livets utfordringer. På markedet finnes det i dag dusinvis med hurtigløsninger mot lav energi, men med e9s spesielle blanding av vitaminer og naturlige koffeinkilder, kan du stole på at du bruker et produkt som støtter din sunne livsstil. Uansett tid på døgnet kan du blande deg en porsjon e9 og nyte den oppfriskende piña colada-smaken.

Fordelene med e9
  • Langvarig, sunn energi i en spesiell formulering med lavt kaloriinnhold
  • Bidrar til normal, energigivende forbrenning
  • Spiller en rolle mot tretthet og utmattelse
  • Bidrar til normal psykologisk og mental funksjon
  • Støtter kroppens naturlige evne til å produsere energi
  • Deilig smaksopplevelse av piña colada
  • Som søtningsmiddel er det brukt steviolglykosider, som finnes naturlig i steviablader
Aktive ingredienser

L-arginin er en virkningsfull aminosyre som finnes i Synergy WorldWides fremste suksessprodukt, ProArgi-9+.

Ekstrakt av Yerba Mate-blader har stimulerende egenskaper og motvirker mental og fysisk tretthet. Denne ingrediensen bidrar også til å styrke kroppen, samtidig som du føler deg mer energisk.

Ekstrakt fra guarana-frø og ekstrakt fra grønne teblader er begge naturlige koffeinkilder.

Vitamin B-kompleks består av syv vannløselige vitaminer, inkludert B6- og B12-vitamin, som må tilføres kroppen daglig gjennom et balansert kosthold. Behovet for disse vitaminene øker dersom du er fysisk aktiv eller under stress. B-vitaminer har bestemte roller i kroppen og bidrar til en normal, energigivende forbrenning. Disse vitaminene blir mer effektive når de tas sammen.

Vitamin C spiller en rolle i dannelsen av kollagen, som er viktig for de normale funksjonene til blodkar, benvev, brusk, tannkjøtt, hud og tenner, samtidig som det øker jernopptaket i kroppen.

Pantotensyre til å opprettholde normal mental ytelse, samtidig som den også bidrar til å motvirke utmattelse.

e9 inneholder også følgende: Tiamin, riboflavin, niacin, folinsyre, inulin, bark fra hvitt piletre, ekstrakt av koreansk ginsengrot, makarot-ekstrakt, acaibær-konsentrat, konsentrat av hele aloe vera-blader


CONVERSATION

Instagram

Follow Us