Testresultatene for SLMsmart skaper begeistret forventning til produktlansering på Summit 2014!

tirsdag, august 26, 2014

SLMsmart og e9 kommer til Europa, og vi gleder oss stort til den offisielle lanseringen på Summit 2014 i Barcelona – om bare én måned! 

70 av våre europeiske teammedlemmer, fra forskjellige markeder, ble utvalgt til å delta i en test av SLMsmart og ble utfordret til å teste våre nye produkter fullt ut i 90 dager. Utfordringen var å erstatte ett eller to måltider med SLMsmart Meal Replacement, å spise måltider i henhold til SLMsmart’s Essential Foods Guidelines, å ta 1-2 porsjoner e9 hver dag  og å trene 30 minutter daglig, fem dager i uken.

Resultatene har vært utrolige! Se selv.

Vinnerne av utfordringen - Topp 3

Alessandro Bonvecchi (Italia), Stefania Seminara (Italia) og Luis Quesada (Spania) er Topp 3 og har demonstrert kraften i disse nye produktene! Gratulasjoner til alle tre for deres utrolige forvandling!

Klikk på bildet for å se Topp 3:
Vinnerteamet

De 70 deltakerne ble fordelt på fem team basert på de fem europeiske regionene. De konkurrerte ikke bare om en plass blant Topp 3; de konkurrerte også som et team om å oppnå et høyere totalt vekttap enn teamene i de andre regionene. Resultatene er fenomenale!

Klikk på bildet for å se rangeringen av teamene:Bli med oss til Barcelona 25.-27. september og få sjansen til å gratulere vinnerne, se forvandlingen deres på nært hold og få høre mer om denne fantastiske utfordringen. Vi sees der! 

Synergy WorldWide

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.