Testresultatene for SLMsmart skaper begeistret forventning til produktlansering på Summit 2014!

SLMsmart og e9 kommer til Europa, og vi gleder oss stort til den offisielle lanseringen på Summit 2014 i Barcelona – om bare én måned! 

70 av våre europeiske teammedlemmer, fra forskjellige markeder, ble utvalgt til å delta i en test av SLMsmart og ble utfordret til å teste våre nye produkter fullt ut i 90 dager. Utfordringen var å erstatte ett eller to måltider med SLMsmart Meal Replacement, å spise måltider i henhold til SLMsmart’s Essential Foods Guidelines, å ta 1-2 porsjoner e9 hver dag  og å trene 30 minutter daglig, fem dager i uken.

Resultatene har vært utrolige! Se selv.

Vinnerne av utfordringen - Topp 3

Alessandro Bonvecchi (Italia), Stefania Seminara (Italia) og Luis Quesada (Spania) er Topp 3 og har demonstrert kraften i disse nye produktene! Gratulasjoner til alle tre for deres utrolige forvandling!

Klikk på bildet for å se Topp 3:
Vinnerteamet

De 70 deltakerne ble fordelt på fem team basert på de fem europeiske regionene. De konkurrerte ikke bare om en plass blant Topp 3; de konkurrerte også som et team om å oppnå et høyere totalt vekttap enn teamene i de andre regionene. Resultatene er fenomenale!

Klikk på bildet for å se rangeringen av teamene:Bli med oss til Barcelona 25.-27. september og få sjansen til å gratulere vinnerne, se forvandlingen deres på nært hold og få høre mer om denne fantastiske utfordringen. Vi sees der! 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us