Fantastiske resultater rapportert for 2. kvartal

Synergy WorldWide er glade for å kunne annonsere den jevne vekst og suksess som er rapportert for 2. kvartal av 2014. Flere vesentlige punkter fra selskapets offisielle rapport for 2. kvartal, er oppgitt nedenfor:

  • Selskapets nettoomsetning fra salg økte med 28,5 prosent til 32,5 millioner dollar, sammenlignet med 25,3 millioner dollar i 2. kvartal i 2013. Dette innebærer at vårt selskap oppnådde nytt rekordsalg fire kvartaler på rad.  
  • Denne suksessen skyldes i stor grad økt salg i Sør-Korea og Japan. Disse markedene gjør det eksepsjonelt godt.
  • Den økte nettoomsetningen fra salg er hovedsakelig et resultat av nyengasjert lederskap, streng gjennomføring og et momentum som stammer fra både Global Summit og lanseringen av Synergys SLMsmart vektkontrollsystem i Stillehavsasia.
  • En viktig faktor for vekst i Sør-Korea var en kontinuerlig tilslutning til SLMsmart vektkontrollprogram. Som en konsekvens av dette har nettosalget av Synergys produktkategori for vektkontroll økt fra 0,7 millioner dollar til 2,2 millioner dollar, eller fra 2,7 prosent til 6,8 prosent av nettosalget.
  • Dekningsmarginen økte med 36,1 prosent til 11,8 millioner dollar, sammenlignet med 8,7 millioner dollar i 2. kvartal av 2013, primært som et resultat av økt nettoomsetning fra salg.
Synergy vil komme med en stor takk til teammedlemmene, selskapets ansatte og gode kunder over hele verden for deres bidrag til selskapets stadig økende suksess. Synergy er også takknemlig for et fordelaktig partnerskap med Nature's Sunshine Products, et industriledende selskap som er like opptatt av integritet og kvalitet som Synergy.

Som nevnt ovenfor, har tilslutningen til SLMsmart i markedene i Stillehavsasia gitt mange distributører en ny god inntektsvei. Nå når Synergy forbereder lanseringen av SLMsmart over hele Europa, har deltakerne i testgruppen opplevd fenomenale resultater og venter klare og i opprømt forventning på produktlanseringen. NB! Resultatene for denne testgruppen vil bli publisert med stolthet på denne bloggen når testperioden er over og de siste dataene er innsamlet.

Å fortsette Synergy WorldWides suksess og vekst er en prioritet og et privilegium. Vi gleder oss over det stadig økende potensiale dere har til å etterlate en arv av helse, tilfredshet og velstand. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us