To runder igjen med Topp 10-premier!


Det er bare to måneder til Summit 2014, så teammedlemmene har ikke mye tid på seg til å slå kloa i én av de 20 siste Topp 10-premiene. Vi har hittil belønnet 60 vinnere med premier og har gitt bort alt fra hotellovernattinger til Synergy-klær.

Poengene blir nullstilt hver måned, så selv om du kanskje er langt nede på Topp 100-listen, har du likevel sjansen til å få mange poeng for jobben du gjør i juli eller august. Klikk her for å friske opp detaljene rundt Barcelona-kampanjen.

Husker du ikke hva premiene er? Dette kan du vinne:

To netter på Barcelonas Princess Sofia Hotel (26/9 – 27/09)
iPad Mini
Én natt på Barcelonas Princess Sofia Hotel (27/9)
iPod Nano
Én Summit-registrering med buffet
V3-systemet
Synergys Ogio-jakke
Synergys caps og vannflaske

NB! Flyreise, registrering og måltider er ikke inkludert i hotellinnkvarteringen. Om du ønsker det, er imidlertid dobbeltrom inkludert i hotellinnkvarteringen. Dersom du har vunnet hotellinnkvartering og ønsker å bestille et dobbeltrom på Princess Sofia Hotel, ber vi deg informere kundeservice om dette.

Klikk her for å se om du er blant månedens Topp 10 eller hele kampanjens Topp 100. Husk at dersom du ikke er blant Topp 10, kan du fortsatt få poeng til kontanter ved å oppnå en plass blant Topp 100 og delta på Summit 2014.

Klikk her for å registrere deg for eventet! 

Lykke til på din ferd mot toppen!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us