Synergy-sponset kajakkpadler når den første milepælen

Med fingrene fulle av vannblemmer og hard hud har olympisk padletrener Kjell Tore Solvang rodd mer enn 25 nautiske mil — ca. 250.000 åretak — på sin reise fra Skjærhalden til Kirkenes. Nå som en fjerdedel av den lange turen er fullført, ligger han an til å nå målet 1. september.

Han rodde en ganske drøy 90 kilometers strekning fra Haugesund til Austevoll, som ble fullført 21. mai. Etter å ha rodd i 14,5 timer, mistet Kjell matlysten fullstendig. Selv om han desperat trengte energi og næring, avviste kroppen nesten all mat han prøvde å få i seg. Når han spiser normalt, består kosten av havregryn, fisk og nøtter. Han spiser også SLMsmart Meal Replacement for å øke proteininntaket.

«Jeg er 58 år nå, og på et eller annet tidspunkt begynner du å lure på hvor mye krefter som er igjen i kroppen, og i hvor stor grad jeg klarer å presse meg,» sa Kjell Tore.

Synergy-teammedlem Renate Hope Jordal håper å kunne hjelpe ham i dette området ved å levere Synergy-produkter til ham på ulike steder. Kajakken inneholder alltid e9, SLMsmart og V3-produkter.

Selv om Kjell Tore var en sterk roer før han begynte på den 4 måneder lange reisen, er det enkelte ting du først lærer når du er alene på vannet med tankene dine og årene.

«Vær sterk, men glem ikke å være ydmyk,» sa Kjell Tore. «Vit hvem du er, og hva du klarer. Når du føler deg motløs, forandrer du denne innstillingen ved å holde fast ved en positiv tanke.»

Når den slitsomme ferden endelig er over, har Kjell Tore tenkt å skrive en bok med tittelen På viljen løs. Mål og konsekvenser.

«Denne turen henter frem det beste i meg, og jeg vil at boken skal bli en motivasjonsbok som er basert på mine egne opplevelser. Jeg vil at folk skal lese denne boken og se forbi begrensningene, sette seg mål og nå dem – både alene og i team,» sa Kjell Tore. «Det å ha en drøm og realisere den, fører til konsekvenser og forandringer, derfor har jeg erkjent at jeg må organisere livet mitt slik at det er plass til drømmene.»

CONVERSATION

Instagram

Follow Us