Danser henter ekstra energi fra Synergy-produkter


Da Harriet Rautio, teammedlem hos Synergy, var 21 år gammel, flyttet hun fra Sverige, der hun hadde gått på danseskole, til New York City for å løfte dansetreningen til et nytt nivå.

Selv om hun flyttet langt bort fra familien og hjemmet i Finland, gledet Harriet seg til å skape seg et nytt hjem ved Broadway Dance Center. Hun studerer fremdeles ulike dansestiler ved Broadway Dance Center, og har tenkt å bli Broadway-danser selv. Hun drømmer også om å bli med i et internasjonalt dansekompani som driver med moderne dans.


Harriet drev med kunstløp i 6 år, før hun fikk lyst til å prøve noe nytt. Dermed tok hun sin første dansetime som 11-åring. Hun oppdaget straks at hun hadde en sterk lidenskap for dans, og som tenåring brukte hun opptil 20 timer per uke på å lære seg å mestre dans. Harriet har gjennom hele dansekarrieren brukt mesteparten av tiden på å utvikle ferdighetene i ballet, jazz, moderne dans og salsa, og viste nettopp frem ferdighetene sine i New York Dance Parade.

«Jeg elsker følelsen jeg får når jeg danser,» sa Harriet. «Ingenting kan måle seg med å gå inn i et tomt dansestudio helt alene, slå på musikken som inspirerer deg, og fortape deg i bevegelsene.»

Selv om det kan det være mildt sagt slitsomt å bruke hele livet på å spise, puste og drømme dans, har Harriet funnet en måte å holde ut den alltid tilstedeværende muskeltrettheten og få mest mulig ut av alle timer eller treninger. Ved å ta ProArgi-9+ og e9 før treningen, har selv de mest krevende dagene blitt levelige for Harriet. Ikke bare er den fysiske yteevnen forbedret, men hun er også blitt mer oppmerksom.

«Dans er mye mer fysisk krevende enn enkelte tror,» sa Harriet. «Jeg må passe på at jeg ikke blir skadet. Det er fort gjort å forstrekke muskler hvis du ikke varmer opp skikkelig, og det er like lett å slite ut kroppen ved ikke å gi den riktig næring.»

Hun begynte å bruke SLMsmart Meal Replacement etter at produktet ble lansert i oktober 2014, og var en av de første idrettsutøverne som fortalte Synergy WorldWide at hun brukte produktet som støtte i sporten. For Harriet er SLMsmart Meal Replacement den perfekte drikken for å hente seg inn igjen etter en dag bestående av piruetter og plieer.


«Jeg elsker å dele Synergy-produkter med folk jeg vet kan ha nytte av dem,» sa Harriet. «Jeg vet at det finnes mange mennesker, inkludert dansere, som leter etter slike resultater som jeg har oppnådd med disse produktene.»

CONVERSATION

Instagram

Follow Us