Elemence-anbefalinger fra toppledere


Mens Synergys europeiske markeder benytter seg av sommerens reklamekampanje for Elemence-hudpleieproduktene, har de raskt funnet ut hvorfor folk over hele verden stoler på at disse produktene er velgjørende for hudens helse og fremhever dens naturlige utstråling. Klikk her for nærmere detaljer om kampanjen.

Topplederne hos Synergy har brukt Elemence-serien i årevis, og har bare gode ord om følgende vitenskaplig utprøvde produkter:

Dianne Leavitt, Double Presidential Executive
«Jeg simpelthen elsker Synergys Elemence-hudpleiesystem. Dette er de beste hudpleieproduktene jeg noen gang har brukt, og jeg kan ikke leve en dag uten dem. Jeg nærmer meg 50, og har nå begynt å legge merke til huden til noen av vennene mine på samme alder ...  jeg kan virkelig se en tydelig forskjell på oss. Jeg er så takknemlig for at huden min fremdeles ser ung ut. Jeg vet at dette skyldes vitenskapen som ligger bak disse fantastiske produktene. Jeg tror på dem.»

Ji-yoon An, Pearl Executive
«Elemence-produkter passer helt utmerket for meg. Jeg kan bruke Facial Scrub selv på min sensitive og skjøre hud. Den fjerner lett de døde hudcellene uten irritasjon eller allergiske reaksjoner. Den er akkurat passe mild, og gjør dessuten en stor forskjell. Jeg liker også den fuktighetsbevarende egenskapen. Den har stor effekt, selv i små mengder. Det er svært viktig for meg.»

Roxanne Seely, Pearl Executive
«Det jeg liker med Elemence, er at den får huden min til å føles så ren – myk, smidig og gullende ren. Den er så mild at huden min ikke tørker ut. Huden føles velpleid. Med Elemence blir huden aldri fet – den føles bare ren. Det er virkelig herlig å kunne gi huden så god pleie. Når et så bra produkt som dette dukker opp, vil jeg dele det med alle.»Sun-young Lee, Team Manager
«Gjennom min forrige jobb i en tax-free-butikk fikk jeg muligheten til å prøve et stort utvalg av kosmetikk. Huden min var på den tiden svært tørr og ru. Jeg hadde spesielt mange sjenerende flekker og urenheter som var umulige å dekke med lett sminke. Produktene gav fuktighet bare en kort stund. Jeg synes at Elemence-hudpleieproduktene trenger dypere inn i huden, og jeg kan føle at det er faktiske næringsstoffer i dem. Samtidig som jeg har brukt Elemence-produkter, har jeg også brukt andre Synergy-produkter for å rense kroppen. Jeg ville bli sunnere enn jeg var, både innvendig og utvendig. Andre har lagt merke til det, og de sier at huden min virker smidigere og har fått mer liv.  Jeg er svært fornøyd med Elemence-serien på grunn av den høye kvaliteten og de fantastiske resultatene.»

Soon-yong Park, Team Director
«Folk sier ofte ‘huden din ser så levende og frisk ut’. Før jeg begynte å bruke Elemence, hadde jeg svært tørr hud, store porer og mye hudorm på nesen. Jeg hadde masse fregner og mørke fødselsmerker. Derfor begynner jeg [min daglige rutine] med Cleansing Gel. Kokosnøttoljeekstrakten med subaciditet har forandret huden min fra tørr til myk. Videre har Facial Scrub fjernet min største bekymring, nemlig hudorm på nesen. I tillegg jevner den ut hudens struktur. Deretter bruker jeg Hydrating Toner. Dette produktet bruker jeg ofte og kontinuerlig. Det får huden min til å føles balansert. Sist, men ikke minst, frisker Bright Renewal Serum opp gløden i huden, og Repair Complex har gjort en utrolig forskjell. Jeg er virkelig fornøyd. Etter å ha brukt Elemence-produkter, har huden min gjennomgått en stadig forbedring.»

CONVERSATION

Instagram

Follow Us