Direct Selling Association anerkjenner NSP og Synergy som toppselskap

tirsdag, juli 21, 2015

Synergy WorldWides moderselskap, Nature’s Sunshine Products (NSP), ble av Direct Selling Association (DSA) utpekt som ett av de 20 største direktesalgsselskapene i USA, basert på nettosalg i USA i 2014. 

DSA-president, Joseph N. Mariano, presenterte styreformann og administrerende direktør for Nature’s Sunshine, Gregory L. Probert, med utmerkelsen på DSAs årsmøte i San Antonio, Texas.

«Denne utmerkelsen er et bevis på det fantastiske arbeidet teammedlemmene i Synergy og NSPs distributører utfører, og støtten som vårt lederteam gir dem,» sa Probert. «Vi har 43 år bak oss som nyskapere og bransjeledere innen helse og velvære, og vi er glade for å utvide rekken av bragder ved å føre både Nature’s Sunshine og Synergy til nye og enda større høyder.»

I henhold til DSAs 2015 Growth & Outlook-rapport, representerer kategorien for velvære den største produktgruppen innenfor direktesalgskanalen, idet den har vokst fra 21,4 % i 2007 til 30,1 % i 2014.

«Det er ingen overraskelse at produkter innenfor velvære fortsetter å lede direktesalgskanalen,» tilføyde Probert. «Takket være vårt fokus på nyskapende og forskningsbaserte produkter av førsteklasses kvalitet, stiller Synergy WorldWide sterkt når det gjelder å utnytte disse trendene, siden flere og flere forstår og streber etter fordelene med en sunn livsstil.»

«Jeg vil gjerne gratulere Nature’s Sunshine og Synergy WorldWide både for deres lange levetid og vellykkede meritter og deres lojalitet til distributører, kunder og DSA,» sa Mariano. «Ved å arbeide sammen med bransjeledende selskaper som disse, fortsetter vi å sikre at etisk forretningspraksis og kundetilfredshet blir prioritert i markedet.»


Synergy WorldWide

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.