Åpne den nye Synergy-startpakken!


Vi har gleden av å meddele at fra nå av, vil alle nye teammedlemmer i Norge motta en elegant startpakke med ny design sammen med den første bestillingen. Denne pakken med helt ny design er fylt med flere hjelpemidler og mer informasjon enn noen gang tidligere i en spesiell og kompakt mappe. Pakken inneholder også verktøy som aldri er vist tidligere, inkludert en produktkatalog og interessevekkende kort. Du vil også motta den første av mange Synergy-pins!

Pakken inneholder nærmere bestemt følgende:


Velkomstbrev
Synergy-president, Dan Norman, presenterer konseptet med å etterlate en arv i et introduksjonsbrev om Synergy, og peker på hva et teammedlem bør sette fokus på i sine anstrengelser for å lykkes med virksomheten. 


Velkomstpin
Sett på deg denne pin for å reklamere for virksomheten din, og vis hvor stolt du er over å legge grunnlaget for en arv. 


Komme i gang-hefte 
Heftet for å komme i gang er oppdatert og har fått nytt utseende! Les dette heftet fra perm til perm, og finn ut hvilke skritt du må ta i den tidlige fasen av virksomheten for å sette i gang langsiktig vekst.


Produktkatalog 
I dette helt nye hjelpemiddelet finner du beskrivelser av Synergy Europas kraftige, rene og virkningsfulle produkter. Gjennom katalogen kan du lære om Synergys produkttilbud og finne ut hvilke produkter som vil hjelpe deg til å komme i mål med helsen din. 


Ressurskort
På dette kortet finner du blant annet en komplett liste over Synergys bedriftsnettsteder og nettsteder på sosiale medier. Ressurskortet er nyttig for å holde orden på kontaktinformasjon for Synergy, slik at du kan få tilgang til selskapets ressurser, motta daglige nyheter og oppdateringer om bedriften og dele dine kunnskaper med andre.


Oversiktsark om muligheter 
Bruk oversiktsarket om muligheter som en én-sides Synergy-presentasjon, som kontaktene kan ta med seg hjem. Disse oversiktsarkene fremviser verdifulle samtaleemner med potensielle kunder og distributører. Med dette arket kan du finne ut hvordan Synergy kan spille en rolle i fremtiden til kontaktene dine. 


Interessevekkende kort 
Disse kortene gir en rask og enkel måte å introdusere Synergy WorldWide til en ny kontakt på. De inneholder interessante fakta om Synergy som vil fange interessen til mulige kunder og distributører, og til syvende og sist føre dem til starten på en reise til optimal fysisk og økonomisk helse.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us