Irsk bodybuilder baserer seg på Synergy for energi


Jimmy Rogers har vært aktiv utøver hele livet, men begynte virkelig å finne ut hvor sterk han kunne bli da han for mange år siden jobbet på Heineken hvor det hver eneste dag var mange tunge løft og bæring av tunge kasser og fat med øl. Etter hvert som han ble sterkere begynte han å lure på hvor mye kroppen hans kunne utrette.

Jimmy har drevet med bodybuilding i over 15 år og deltar i en rekke konkurranser. Hvor lidenskapelig opptatt han er av idrettsgrenen er de daglige rutinene og aktivitetene hans som gjenspeiler et sunt levesett. Han tilbringer utallige timer på treningssenteret, legger ned mye innsats i tilbereding av måltider og er veldig bevisst på hva slags næring han får i seg.

Jimmy og ektemaken Lousie driver en ernæringsbutikk i Naas i Irland som forhandlere av en rekke kosttilskudd og ernæringsprodukter, herunder Synergys produkter. For et år siden begynte Jimmy å bruke Synergys produkter, og han er utrolig fornøyd.

«Jeg har hatt virkelig gode erfaringer med Synergy», sier Jimmy. «Før produktene kom jeg meg riktignok gjennom dagen, men jeg kjente meg trøtt.»

Etter at han begynte å bruke Synergys produkter virket de daglige gjøremålene lettere, og produktene hjalp kroppen hans med å komme i gang. Dette hjalp ham med å finne en god rutine som ga ham overskudd til den aktive livsstilen både på og utenfor treningssenteret.

Jimmy er ikke uvant med hardt arbeid, og det kan være krevende å til stadighet skulle yte sitt ypperste på helsesenteret. Mange bodybuildere tar derfor preworkouts for å holde seg energiske og produktive gjennom øvelsene. Dessverre kan noen preworkouts ha skadelige virkninger på kroppen over lengre tids bruk. Siden mange preworkouts inneholder stoffer som er skadelige eller for mye bearbeidet, bestemte Jimmy seg for å prøve e9 som et alternativ til tradisjonelle preworkouts. Da han begynte med e9 opplevde han at han fikk mer energi, og han har fortsatt å bruke det.

Jimmys krevende rutiner og harde arbeid har gjort det mulig for ham å delta på utallige bodybuildingkonkurranser gjennom årene. Han har oppnådd strålende resultater, blant annet:

  1. 1. plass – Irish Amateur Bodybuilding Organisation (IABO) 
  2. 3. plass – Republic of Ireland Bodybuilding Federation 2012
  3. 3. plass – Mr. Irland 2014
  4. 3. plass – Mr. Irland 2015

Synergy er stolt av å ha Jimmy med på laget vår og ser frem til alt han kommer til å utrette i årene fremover. Vi ønsker han lykke til med utviklingen av Synergy-forretningen hans.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us