NYE V3-introduksjonspakker for kunder


Kunder i Norge kan nå prøve Synergys V3-system, som inneholder tre populære Synergy-produkter – ProArgi-9+, Mistify og PhytoLife – til reduserte kundepriser!

Vi ønsker at alle skal få anledning til å prøve dette velværesystemet til en overkommelig pris, slik at de kan oppleve fordelene med disse enestående, vitenskapelig testede produktene. Disse pakkene

NY Autoship-pris: €92 pluss frakt
NY ikke-Autoship-pris: €102 pluss frakt
CV: 80 

*Bare kunder kan benytte seg av disse prisene.
Bestill ved å ringe kundeservice hos Synergy på 80056025.

OM PRODUKTENE

ProArgi-9+ inneholder, foruten vitamin C, D og B6, aminosyrene L-arginin og L-citrullin.  Ved testing av ProArgi-9+ fant forskere ved Hughes Center for Research and Innovation ut at dets formel øker nivået av nitrogenoksid i kroppen betydelig og raskt. Disse forskerne fant også ut at Synergys ProArgi-9+ hindrer myeloperoksidase betraktelig og bidrar til å redusere oksideringen av LDL.

Mistify er et flytende kosttilskudd som inneholder vitamin B6, acai-bær og ekstrakt av grønn te. Dette usedvanlige tilskuddet har fyldig smak og inneholder en velsmakende blanding av frukt- og bærekstrakter og -konsentrater, inkludert drue, hageblåbær, bringebær, tranebær, blåbær og granateple.

PhytoLife er fremstilt av byggress-ekstrakt og alfalfa. Synergys PhytoLife er en fyldig kombinasjon av klorofyllin (natriumkobberklorofyllin) og peppermynteolje. Peppermynteoljen, med kvalitet i hver eneste dråpe, som er én av ingrediensene i PhytoLife, bidrar til normal fordøyelsesfunksjon og hjelper til å forvandle vanlig vann til en velsmakende drikk som du kan nyte hele dagen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us