Ny Team Leader: Kine Solbakken


Etter at Kine Solbakken ble medlem av Synergy-teamet i november 2015, arbeidet hun hardt og målbevisst for å kvalifisere til Elite Honors. Hun har til nå oppfylt betingelsene for å bli kvalifisert hver måned siden hun ble med, og i juni 2016 avanserte hun til stillingen som teamleder. Kine Solbakken fortsetter å gjøre store fremskritt når det gjelder å bygge opp Synergy-virksomheten, enda hun bare har arbeidet med Synergy i åtte korte måneder.

«Nettverksmarkedsføring er helt nytt for meg, men jeg tror at mine sterke sider har bidratt til å holde fokus og utvide virksomheten min,» sa Kine.

Kine stoler på Synergy og har nedlagt mye arbeid for å komme dit hun er i dag. Hun tror på utsagnene «praktisk læring» og «å foregå med et godt eksempel» som inspirerer henne til å forbedre både seg selv og teamet sitt. Hun sa at det føles godt å være tilknyttet et selskap med høykvalitets produkter, og som Forbes 100 har vurdert som ett av de mest pålitelige selskapene i markedet.

Kine sa at det å kvalifisere til Elite Honors, er et minstekrav for henne. Det setter en høy standard og motiverer henne til å anstrenge seg ytterligere for å oppnå enda bedre resultater.

Synergy er heldig som har et så hardtarbeidende teammedlem i rekkene, og selskapet ser frem til å se hvilken retning denne nye teamlederen vil ta fremover.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us