TOPP REKRUTTERER I OKTOBER: CHRISTER SVERRE


Det tok bare femten minutter for Christer Sverre å forstå forretningsmuligheten Synergy presenterer.

Før han ble med i februar 2016 hadde Christer tilbragt de seneste ti årene med å kjøre lastebiler, og var ikke sikker på hva fremtiden ville bringe. Men nå, etter å ha blitt en del av Synergy, føler han endelig at han har funnet en vei som han gleder seg over å være på.

“Synergy er unikt, menneskene jeg møter her lærer meg noe nytt hver dag,” sa Christer. “Det beriker livet mitt på så mange måter”

Christer gjorde seg fortjent til Topp rekrutterer prisen i Oktober etter å ha fått med seg 5 nye medlemmer til teamet, og er et bevis for alt arbeidet han gjør for sin bedrift så vel som omtanken han viser for andre.

Christer ønsker å etterlate seg en arv som han kan være stolt av, og han har full tillit til at Synergy vil gjøre det muig. Christer er tiltrukket av positiviteten og energien som Synergy representerer, og håper at han kan inspirere andre til å se mulighetene de gir for å bli involvert i noe som er berikende for de rundt seg.

Synergy er stolte av å ha Christer som en del av teamet, og vi gleder oss til å følge alt han vil komme til å oppnå med sin bedrift i fremtiden.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us