Purify Kits er nå tilgjengelig!


Synergys Purify Kit er nå offisielt tilgjengelig for salg. Begynn din reise mot Elite Health i dag!


Hvorfor Purify? 


Elite Health er mulig, og en balansert og korrekt matet mikrobiome er nøkkelen til å oppnå dette. I samarbeid med vitenskapsmenn, forskere, og leger ved Hughes Center for Research and Innovation, har Synergy nøye produsert proprietære løsninger for å optimere balansen til mikrobiomen.Synergys Purify Kit er sammensatt av patenterte produkter som er klinisk formulert for å gi mikrobiomen din den overhalingen det trenger for en ny start og god helse.

Lær mer om hvert Purify Kit-produkt ved å studere disse faktaarkene:

Biome DT
Biome Shake
Biome Actives
Body Prime
ProArgi-9 +

Ettersom du forbereder deg på å få så mye som mulig ut av Purify Kit-opplevelsen, inviterer vi deg til å lese gjennom listen Ofte stilte spørsmål, samt laste ned den offisielle Purify Kit Guide. Denne guiden inkluderer retningslinjer for ernæring, måltidsforslag, produktinformasjon, med mer, for å bistå deg med å få mest mulig ut av Purify Kit-opplevelsen.

Elite Health er det ytterste velvære, hvor alder ikke begrenser noen muligheter. Rent vitenskapelig er Elite Health optimal metabolsk funksjon – tilstanden hvor alle kroppens systemer yter mer effektivt, som gir deg energi til å se mer, gjøre mer og være mer, uansett hvilket stadie av livet du er i. Det er å trå inn i hvert tiår med nye ambisjoner. Elite Health er friheten til å leve uten begrensninger, og det er gjennom et friskt sinn og kropp denne friheten oppnås.CONVERSATION

Instagram

Follow Us