Purify pakken er tilgjengelig 22 mai.Tiden er inne for Norge til å starte sin Elite Health reise! Den 22. mai vil Synergy Norge offisielt ha den nye Purify pakken tilgjengelig for salg. Forbered deg for å få det meste ut av dette revolusjonerende programmet gjennom å spre informasjonen, og følg med på bloggen for flere detaljer angående det første steget mot Elite helse!

Hvorfor Purify?

Elite Health er mulig, og en balansert og korrekt matet mikrobiome er nøkkelen til å oppnå dette. I samarbeid med vitenskapsmenn, forskere, og leger ved Hughes Center for Research and Innovation, har Synergy nøye produsert proprietære løsninger for å optimere balansen til mikrobiomen.

Synergys Purify Kit er sammensatt av patenterte produkter som er klinisk formulert for å gi mikrobiomen din den overhalingen det trenger for en ny start og god helse.

Lær mer om hvert Purify Kit-produkt ved å studere disse faktaarkene:

Biome DT
Biome Shake
Biome Actives
Body Prime
ProArgi-9 +

Ettersom du forbereder deg på å få så mye som mulig ut av Purify Kit-opplevelsen, inviterer vi deg til å lese gjennom listen Ofte stilte spørsmål, samt laste ned den offisielle Purify Kit Guide. Denne guiden inkluderer retningslinjer for ernæring, måltidsforslag, produktinformasjon, med mer, for å bistå deg med å få mest mulig ut av Purify Kit-opplevelsen.

Benytt anledningen denne kommende uka gjennom å forberede deg selv for Purify! Gå igjennom verktøyene og studer ressursene tilgjengelig ovenfor, så din reise mot Elite helse starter på best mulig måte.CONVERSATION

Instagram

Follow Us