Elite Helse og Elite System kveld i Lillehammer 14. September 2017Velkommen til Elite Helse og Elite System kveld på Lillehammer med vår nye Area Manager, Minna Eerikainen.

Kom og lær om konseptet Elite Helse, og om hvordan du kan skape raskere vekst i forretningen din gjennom Elite Systemet.. En motiverende og inspirerende kveld som gir alle muligheten til å bygge sin Synergy-virksomhet til et nytt nivå. Dette er bare en kveld for distributører, men også velkommen til potensielle nye distributører.

Kvelden inkluderer inspirerende utøvere, som osteopat Xavier Tiberghien, som vil gi oss en presentasjon om Elite Helse konseptet og om hva som er dagens helsesituasjon.  Ernæringsterapeutene Mary-Janne Nystøl og Tine Østby vil lede oss gjennom Purify rensekuren som et  21-dagers renseprogram. Area Manager Minna Eerikäinen introduserer Elite Systemet; En måte å kickstarte, og skape vekst, i din virksomhet på. I tillegg er Stein Magne Osmoen på scenen for å fortelle hvordan man blir en god  produktkonsulent, og hvorfor.
Vi avslutter med osteopat Marianne Henriksen, som forteller om den nye lanseringen av Trulum hudpleie-serien.

Vennligst registrer deg til denne kvelden på Scandic Lillehammer Hotel den 14. september fra kl. 18.00 til 21:00 å klikke på linken under.  Inngangsbillett 50 NOK, betales ved ankomst.


Vi gleder oss til en morsom og lærerik kveld sammen i god Synergy ånd!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us