TJEN ELITE HONORS-BONUSEN


Hvis en bonus på opptil 5600 kr lyder spennende, så har vi den perfekte kampanjen for deg! Elite Honors Bonus er en ekstra belønning for din virksomhetsbygging i november til desember. Slik kan du tjene den:

For de første 2800 kr:
  1. Være kvalifisert for Elite Honors og
  2. Sponse tre nye teammedlemmer, som hver aktiverer med 200 CV eller mer.
Doble pengene! For ytterligere 2800 kr
  1. Være kvalifisert for Elite Honors og
  2. Sponse tre nye teammedlemmer til (totalt seks) Hver aktiverer 200CV eller mer.
Noen klarer kanskje å tjene hele denne bonusen innen slutten av november! Trenger du mer tid? Ikke noe problem. Du har til slutten av desember med å sponse dine tre eller seks nye teammedlemmer, men husk: du må være Elite Honors-kvalifisert for at dine nye innmeldinger skal telle! Se nedenfor for eksempler.

Husk at denne kampanjen avsluttes når 2018 begynner, så avslutt året med en sterkere Synergy-virksomhet og litt ekstra penger i lommen!

For å lære hvordan du kvalifiserer for Elite Honors, klikk her. For mer informasjon om denne kampanjen, kontakt oss i dag.

EKSEMPLER PÅ PROMOTERING
Eksempel 1
I november er John kvalifisert for Elite Honors og sponser tre nye teammedlemmer, hver med 200 CV.  Som et resultat er John kvalifisert til å tjene 2800 kr Elite Honors Bonus! Dette vil bli betalt med novemberprovisjonene i desember.

I desember sponser John tre nye teammedlemmer, hver med 200 CV. Han er også Elite Honors-kvalifisert i desember, slik at John kvalifiserer til å tjene en nye 2800 krElite Honors Bonus! Dette vil bli betalt med desemberprovisjonene i januar.

Eksempel 2
Diego er kvalifisert for Elite Honors i november og desember. Han sponser to nye teammedlemmer i november og fire nye teammedlemmer i desember, hver med 200 CV i aktiveringsvolum. Siden Diego har sponset totalt seks nye teammedlemmer i løpet av kvalifiseringsperioden, mens han er Elite Honors-kvalifisert begge måneder, derfor kvalifiserer han seg også for den maksimale Elite Honors Bonus Promotion på 5600 kr, som vil bli betalt i januar.

Eksempel 3
Sara er ikke Elite Honors-kvalifisert i november, så hun er ikke kvalifisert for noen Elite Honors Bonus utbetaling i november, uansett hvor mange hun sponser den måneden. Men i desember er hun kvalifisert for Elite Honors, og sponser fire nye teammedlemmer samme måned, hver med 200 CV i aktiveringsvolum. Sara kvalifiserer for en 2800 kr Elite Honors Bonus Promotion, som vil utbetales med desemberprovisjonene i januar.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us