BONUS INNEN REKKEVIDDE FRA DITT STARTPUNKT FOR TITLE PLUS!


Oppnådde du rangopprykk i fjor og ønsker Title Plus bonuser i år? Da har vi en god nyhet til!

Mange fantastiske teammedlemmer oppnådde nye pin-titler i 2017 med drahjelp fra beregningssystemet “Title Volume”. I år vil Synergy Europa gå tilbake til det opprinnelige systemet, der pin-tittelen blir bestemt av månedens volum i det svakeste benet. De som oppnådde sin høyeste tittel i 2017 uten å ha mye volum i sitt svakeste ben, tror kanskje de er langt fra neste tittel, og derfor langt fra en Title Plus-bonus. Men ta det helt med ro! Din Title Plus-bonus er nærmere enn du tror.

Under Title Plus-kampanjen vil Synergy beregne din pin-tittel på bakgrunn av ditt høyeste månedlige volum i svakbenet i 2017.

For eksempel:
  • Dersom du oppnådde Gold i 2017 via det vi kalte “Title Volume” (en kombinasjon av TC1-volum, volum i svakbenet og CV av Elite-provisjon)… 
  • …men i din beste måned bare hadde 600 CV i svakbenet… 
  • …vil du starte ferden mot Title Plus på CV-nivået for Star, som betyr at du kan få Title Plus-bonuser allerede når du når CV-nivået for Bronze! 
Du vil fortsatt bli betraktet som teammedlem på nivå Gold, og for alle andre kampanjer og programmer vil du bli betraktet som Gold. Du kan fortsette å jobbe mot neste rangopprykk, som er Team Leader. MEN, når det gjelder Title Plus-kampanjen er det annerledes:
  • Du kan tjene Title Plus-bonuser når du oppnår og opprettholder CV-nivået for Bronze, Silver, Gold og høyere, beregnet på bakgrunn av volumet i ditt svakeste ben! 
  • Faktisk kan du tjene 5000 kr bare ved å oppnå og opprettholde CV-nivået for Bronze i svakbenet! 


Dette er fantastiske nyheter ikke bare for dem som oppnådde nye titler i 2017, men også for dem som har hatt synkende volum i sitt svakeste ben.

For eksempel:
  • Dersom du ble Team Elite for flere år siden...
  • …men i din beste måned i 2017 bare hadde nok CV i svakbenet til å kvalifisere for Gold…
  • …vil ditt startpunkt mot Title Plus være nivå Gold! Dette betyr at du kan opptjene bonuser når volumet i svakbenet vokser forbi Team Leader, Team Manager, Team Director og opp til Team Elite igjen, og kanskje også Pearl!
  • Det betyr MYE høyere utbetalinger gjennom Title Plus!
Med dette systemet ønsker vi absolutt ikke å undergrave de pin-titlene du tidligere har arbeidet så hardt for å nå. Det er rett og slett for at så mange som mulig av våre hardtarbeidende teammedlemmer skal dra nytte av Title Plus-kampanjen.

Vi oppfordrer deg til å bygge bena i din organisasjon, rekruttere flere teammedlemmer og skape et større team. Title Plus-bonuser venter på deg og det er bare de første av mange langsiktige belønninger du får ved å bygge en sterk Synergy-forretning. Lykke til alle sammen!

Klikk her for mer informasjon om Title Plus-kampanjen.
Klikk her for mer informasjon om rangopprykk.
Dersom du har spørsmål, kan du klikke her for å kontakte kundeservice.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us