Tidsbegrenset kampanje – Immunforsvarpakke

Kan du huske en periode i livet ditt da du følte deg uovervinnelig? Noen ganger er det dessverre slik at kostholdet er det første som lider når livet plutselig gjør helomvending og rutinene dine blir snudd på hodet.

For å understreke viktigheten av og demonstrere vår vedvarende dedikasjon til din Elitehelse, tilbyr vi deg nå en helt spesiell kampanje som kun er tilgjengelig i en begrenset periode! Denne midlertidige produktpakken er tilgjengelig til og med den 13. april.

Kjøp V3-pakken, og få hele 15% rabatt med full CV.Immune Boost V3 PROMO

(1 ProArgi-9+, 1 Mistify, 1 PhytoLife)
120 CV kr 926.00

Synergys V3-System er ditt personlige støttesystem. Dette er en produktlinje som er designet for å opprettholde langvarig velvære som hjelper deg gjennom alle kroppens høyde- og lavpunkter. De tre produktene i systemet – Mistify, PhytoLife og ProArgi-9+ – er rene og trygge produkter, som sammen støtter både deg og Immunforsvaret ditt.

Sammen bygger, opprettholder og forsterker disse produktene ytelsesnivåene i kroppen din. Hvert og ett av de vitenskapelig utviklede produktene retter seg mot et livsviktig system som bidrar til din generelle helse. Slik oppnår du balanse og langvarig velvære.

Med Synergys V3 kan du booste Immunforsvaret og oppnå en varig følelse av velvære.

MERK: inkluderer IKKE fraktkostnader og pris oppgitt er basert på autoship-pris.
Bestill på nett nå, eller ta kontakt med kundeservice for assistanse.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us