En melding om frakt og drift

Kjære teammedlemmer og kunder,

Med tanke på utvikling den siste tiden ønsker vi gjerne å gi deg en oppdatering.

Vi er opptatt av å fortsatt kunne betjene våre kunder i disse vanskelige tider. Du kan være trygg på at hver og en av våre logistikkpartnere jobber hardt for at alle ordrer skal komme frem minst mulig påvirket av situasjonen. Vi er i daglig kommunikasjon med hvert sted, og følger nøye med på våre transportør-partnere og deres ytelse. Våre transportør-partnere er i full drift, men vi kan oppleve noen midlertidige forsinkelser grunnet grensekontroller og restriksjoner. For øyeblikket rapporterer vi ingen begrensninger for levering i ditt område.

Hver transportør-partner gjennomfører nødvendige tiltak for å minimere direkte kontakt. I tillegg, hvis du foretrekker har du mulighet til å endre til hjemlevering direkte, klikk her for å lese mer om hjemlevering.

Vi vil forsikre deg om at alle i Synergy WorldWide gjør alt vi kan for å holde deg, våre ansatte, samarbeidspartnere og kunder vi betjener trygge. Vi er opptatt av å holde deg informert og oppdatert på situasjonen og eventuelle endringer for prosessene våre.

Vennlig hilsen,
Ditt Synergy-team

CONVERSATION

Instagram

Follow Us