FL-3X Prisfall

Synergy har lenge vært på utkikk etter nye måter for mer effektivt å spre gleden og fordelene i et av favorittproduktene våre blant lojale Synergybrukere og nye kunder! Fra og med i dag vil Synergy tilby det fantastiske gel-kosttilskuddet FL-3X til en ny og uslåelig pris.  

Vi introduserer også den nye 6-pakningen med FL-3X  og slik får du FL-3X til kvalifiserende 120CV. Du får med andre ord mer for pengene og sparer mer for hver bestilling. Alle som ønsker å støtte en aktiv livsstil eller helsen sin generelt, kan nå få FL-3X for NOK 485 (Autoship-pris). Du sparer mer enn 28 %! Hva venter du på?  
 

7-dagers supertilbud: 

Fra i dag 11. mars til og med torsdag 18. mars 2021


Bestill 2x FL-3X eller flere, og få gratis frakt

Alle bestillinger plassert med kundeservice som inneholder 2x FL-3X eller flere, kvalifiserer umiddelbart til gratis frakt.
  • Alle bestillinger som legges inn online vil få refundert fraktkostnadene etter at 7-dagers supertilbudet er over. 

Aktiver deg som nytt Teammedlem

Inkluder en eller flere FL-3X-enheter i aktiveringsbestillingen, og vi frafaller Business Manager-avgiften (BMF). Husk at aktiveringsbestillingen også må oppfylle ordinære markedsspesifikasjoner.  
  • Alle aktiveringsbestillinger som kvalifiserer til dette tilbudet vil få refundert BMF-avgiften etter at 7-dagers supertilbudet er over. 
  • Alle som har registrert seg via nettsidene våre og ønsker å legge inn en aktiveringsbestilling som inkluderer FL-3X gjennom Kundeservice, kan få Business Manager-avgiften frafalt umiddelbart.  
Vil du kombinere? Ikke noe problem, gå for det!

Merknad til Teammedlemmer: Prisjusteringer kommer med CV-justeringer, så vennligst planlegg bestilingene deres i henhold til det og referer til tabellene under:

Spre de gode nyhetene til team og kunder, og gi flere mennesker muligheten til å nyte godt av FL-3X på en daglig basis. 

OM FL-3X 

Synergys FL-3X gel er den perfekte ledsager til en aktiv livsstil, siden ingrediensene støtter måten du beveger deg på. FL-3X inneholder 500 mg glukosaminhydroklorid og 300 mg kondroitinsulfat, de grunnleggende komponentene i leddvevet som er involvert i produksjonen av hyaluronsyre.


Ta en titt på FL-3X-faktaarket for mer informasjon om dette overlegne kosttilskuddet.

Spørsmål? Vennligst ta kontakt med våre vennlige Kundeservicemedarbeidere i dag og kos deg med FL-3X.

Merk: 
Disse tilbudene kan kombineres. 
Prisene på Gels Combo Pack og Sports Pack Plus er uforandret. CONVERSATION

Instagram

Follow Us