Bli med oss for å ønske velkommen til Synergys nye tilskudd til det europeiske lederteamet, Raffaella Orlandi!

Raffaella Orlandi
Raffaella ble tatt med på Synergy-teamet som Italias generaldirektør, og hun har vært et viktig element når det gjelder å starte virksomheten i sitt hjemland. Hennes MLM-ekspertise og positive personlighet vil være en drivkraft i arbeidet med å spre Synergys styrke over hele Italia. 

«Jeg vil skape et fellesskap og ikke enkeltpersoner,» sa Raffaella. «Fordelen med Synergy er ikke bare kompensasjonen eller produktene – det er også følelsen av fellesskap. Jeg vil være foregangspersonen for et nytt konsept. Jeg vil bidra til et verdensfellesskap, og ikke én eller to millionærer. Jeg er glad for å se hvordan tusenvis av mennesker i Italia får livene sine forandret, takket være denne virksomheten.»

Raffaella bor i øyeblikket bare et steinkast fra Colosseum i Roma sammen med mann og to barn, og er romer 5-6 generasjoner bakover i tid. Mannen hennes arbeider også innen MLM-bransjen som konsulent med kompensasjonsplaner som spesialitet. Raffaella har reist mye, og snakker derfor følgende fem språk flytene: italiensk, fransk, portugisisk, spansk og engelsk.

I tillegg til at Raffaella er ekspert på MLM, har hun også en del kunnskap om verdensrommet. Hun mottok faktisk sin Master-grad i romforskning på det tekniske universitetet i Delft, og arbeidet for NASA som programleder i det europeiske og amerikanske romdepartementet.  Hun utformet og implementerte en mottakerstasjon på bakken i Kenya for NASA-satelittkommunikasjon.
Raffaella begynte etter hvert å spørre seg selv om hun var tilfreds med sitt yrke.

«Jeg forstod at det ikke hadde noen mening for meg å holde på med planeten Mars når vi kunne gjøre det mye bedre her på jorden,» sa Raffaella. «Det var liksom en flukt.»

Da Raffaella gikk inn i kretsene for nettverksmarkedsføring for 10 år siden, oppdaget hun at hennes analytiske tankegang var svært nyttig. Hun oppdaget at mange situasjoner som dukket opp i MLM-selskapene hun var tilknyttet, måtte dissekeres som en vitenskapsmann. Hun hadde arbeidet med selskapene Telme, Ixtante og Organogold. Hun arbeidet også med Meridian som konsulent for MLM-selskaper i Europa.

Gjennom all Raffaellas erfaring Med MLM-selskaper og NASAs strenge prosedyrer med kvalitetskontroll, ble hun mer enn positivt overrasket da hun fant Synergy. Hun stoler på lederteamet, hun vet at produktene er av høyeste kvalitet og hun forstår at Synergy har kommet for å bli.

«Da jeg så hvordan produktene ble laget – vel – jeg har aldri sett maken, selv ved NASA,» sa Raffaella. «Jeg ble virkelig imponert da jeg så dette. Jeg gleder meg til å gjøre disse produktene kjent blant folk i Italia og få dem til å forstå hvor fantastisk denne anledningen er til å drive denne virksomheten i hjemlandet mitt.»

På vegne av alle hos Synergy WorldWide er vi virkelig heldige som har fått Raffaella som et dynamisk tilskudd til vårt lederteam. Vi ser frem til å se de fantastiske tingene som kommer til å skje i Italia!  

CONVERSATION

Instagram

Follow Us