Forbes utnevner Nature's Sunshine/Synergy WorldWide som ett av Amerikas mest troverdige selskaper

Tidligere i år publiserte Forbes sin liste over Amerikas 100 mest troverdige selskaper (America’s 100 Most Trustworthy Companies) og nevnte Nature’s Sunshine / Synergy WorldWide under sin Micro-Cap-kategori. Det å få navnet sitt på denne listen, viser Synergys engasjement med å være «en modell for åpenhet og integritet», i henhold til Forbes’ egen beskrivelse.


Nature’s Sunshine (NATR), moderselskapet og den verdifulle partneren til Synergy WorldWide, er ett av bare fire selskaper i hele den farmasøytiske kategorien som har kommet på denne prestisjebetonte listen. Av disse fire innehar Nature's Sunshine/Synergy den høyeste AGR-poengsummen (92 av 100).* Videre er vi det eneste direktesalgsselskapet på listen.


Denne æren viser videre det kontinuerlige engasjementet til Synergy WorldWide og Nature's Sunshine til integritet i absolutt alle deler av vår forretningspraksis.

Hvordan blir en slik liste opprettet?

Forbes stoler på GMI-vurderinger for å hjelpe til med rangeringen av selskaper på troverdighetsskalaen. GMI (GovernanceMetrics International) ser på 60 ulike tiltak for styrings- og regnskapsrettsmålinger. Selskaper med den mest regnskapsmessige gjennomsiktigheten, den laveste forekomsten av høyrisikohendelser og som har formålstjenlig innsyn fra styret, rangerer vanligvis høyest. Andre avgjørende faktorer omfatter pengebøter for urimelig høy lederkompensasjon, høy omveksling blant ledelsen,  høye nivåer av kortvarig lederkompensasjon, osv.

GMI undersøker over 8000 børsnoterte selskaper og tildeler en kvartalsvis risikoskår. Selskaper på topp 100-listen må ha markedsverdier på minst 250 millioner USD. Videre kan de ikke ha gitt endret dokumentasjon til Securities and Exchange Commission, ingen SEC-fullbyrdelsessøkmål og ingen materielle endrede forklaringer.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us