GM-melding: Oktober 2013

Det er aldri et kjedelig øyeblikk i Synergys skandinaviske markeder!


Våre Gold Camps i Helsinki og Stockholm var store lagidretter. Doubel Presidential Executive og medlem av den europeiske rådgivningsnemden, Mads Østvang, reiser rundt i Norge, Danmark og Sverige og deler sine verdifulle råd med hundrevis av Team Members. Et opplæringskurs i Island i forrige uke gav mange nye Team Members de verktøyene de trengte for å bygge opp sin Synergy-virksomhet og spre sin entusiasme for Synergy-produkter til folk i dette spirende markedet. Jeg vil gjerne takke både Eric og Kati Gammals og Stein Magne Osmoen og Ingrid Haugan, som var sammen med meg i Island, for deres lederskap. 

Etter at Global Summit 2013 nylig ble avsluttet, har entusiasmen for vekst blitt enda større. Jeg var henrykt over å være en del av dette utrolige arrangementet, som jeg er sikker på at mange av dere også var. Alle, inkludert meg selv, forlot Seoul med fornyet inspirasjon og var klar til å slå rekorder i 2014. Synergy WorldWide er virkelig stedet. Mulighetene er endeløse. 

Vårt neste Summit er et regionalt arrangement, hvilket vil si at Europas 15 markeder vil komme sammen til et uforglemmelig arrangement. Jeg kan med glede meddele at Summit 2014 vil finne sted i Barcelona, Spania! Husk å merke av 25-27 september på kalenderen, slik at du ikke går glipp av dette kulminerende arrangementet.

Team Members i Skandinavia utgjorde toppen av tabellene i septembers gradsavansementer. Vi vil spesielt gratulere Dennis Blom fra Sverige som det eneste Team Member i Europa til å oppnå graden Team Manager – godt gjort. De fokuserte og målrettede lederne i Skandinavia, som Dennis, holder hjulene til Synergy i gang i våre markeder. 

Hver og én av dere har sjansen til å gjøre det veldig bra. Det finnes mye tilgjengelig verktøy for å få til dette, inkludert startpakker og Pulse-ressurser. Vi bruker faktisk et nytt verktøy, kalt Day 1 Presentation, som griper raskt om seg. Dette verktøyet gjør det lett å dele opp Synergys mål, produkter og kompensasjonsplan i sine enkelte faktorer.  Dette verktøyet kan du laste ned ved ganske enkelt å klikke på koblingen «PowerPoint» under kategorien «Ressurser» i Pulse. 

Ta del i de mange arrangementene og mulighetene denne høsten. Forbered deg selv og virksomheten din på betydelig vekst i 2014 ved å samle inn all den kunnskapen og erfaringen du kan.

Jeg ser frem til å møte deg på forestående arrangementer.

Bengt Emanuelsson
Generaldirektør
Synergy WorldWide Europa

CONVERSATION

Instagram

Follow Us