Ny Team Leader: Lena Ljungdahl

Lena Ljungdahl tilbringer mesteparten av dagen med å helbrede folk med hendene sine. Hun bruker en form for kiropraktisk metode ved hjelp av lys, kalt «ortobionomi». Hennes virksomhet, Alternativ Ljuspunkten, har vært populær i Sverige i mange år. Lena tilskriver sin egen og sine klienters gode helse til dette skånsomme arbeidet, kombinert med en daglig dose av V3 System. 

Ortobionomi har sin opprinnelse i osteopatisk tradisjon og kalles vanligvis «belastnings- og avspenningsmetoden» for å avlede spenning. Lena introduserer Synergys V3 System til alle sine klienter fordi hun tror at produktene er fordelaktige for hvem som helst. I Lenas 16-årige karriere innen ortobionomi har hun prøvd mange helsebringende produkter, og gir ofte klientene sine prøver. Hun sa at klientene ofte kastet disse prøvene. Siden hun introduserte V3 System til klientene sine, er det imidlertid flere som tar produktene med seg hjem og gjør dem til en viktig del av deres daglige rutine.

«Jeg begynte ikke med dette fordi jeg tenkte på alle pengene jeg kunne tjene,» sa Lena. «Jeg ble med fordi jeg visste at med disse kvalitetsproduktene kunne jeg forandre livet til disse menneskene.»

Lena ble med i Synergy i mars 2013 etter at hun kjøpte Synergys produkter fra datteren sin. Lena så hvordan V3 System-produktene hadde en positiv innvirkning på datterens helse, og forstod at hun måtte prøve dem. Lena var klar til å introdusere effekten til disse produktene for klientene sine bare en måned etter at hun startet med Synergy.

«Disse produktene er så rene,» sa Lena. «De mange testene som alle produktene gjennomgår på fabrikken, viser virkelig hvor rene de er. Det er svært viktig for meg, fordi jeg tester disse produktene sammen med klientene mine.»

Lena planlegger å bruke mer tid på å utvide sin Synergy-virksomhet videre fremover. Selv om hun elsker sin nåværende heltidsjobb, håper hun at hun etterhvert får anledning til å arbeide mindre. Gjennom sin erfaring med Synergy-produkter har Lena funnet ut at en viktig og tilfredsstillende del av sin daglige virksomhet er å dele nytten av V3 System med famile, venner og bekjente.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us