Vinn premier for å abonnere ut desember!

torsdag, oktober 31, 2013

La Synergy-oppdateringene komme til deg. Når du registrerer deg for et bloggabonnement, er det lettere å få nyheter fra Synergy hver uke. 

Hvis du ganske enkelt abonnerer på én av Synergys blogger, har du sjansen til å vinne en Synergy-forretningspakke – en skulderveske med Synergy-merke som er fylt med noen av de mest populære Synergy-produktene våre! To abonnenter fra hvert marked – én i november og én i desember – vil bli tilfeldig uttrukket for å vinne en Synergy-forretningspakke.

Dette kan du vinne:

Svart skulderveske
Mappe med notisblokk
Vann- og blandeflaske
Svart Synergy-lue
Hvite og blå Synergy-penner
Synergy-nål

Vet du ikke hvordan du skal abonnere? Det er veldig enkelt. Se i verktøylinjen på høyre side av bloggen og finn gadgeten med teksten «Abonner på bloggen». Skriv inn e-postadressen din i det avsatte feltet, og klikk «abonner»-knappen. Trenger du ekstra hjelp, kan du henvende deg til kundeservice.

Hver gang et blogginnlegg blir publisert, blir du varslet gjennom innboksen din for e-post. På denne måten vil du ikke gå glipp av noe! Du kan bli ett av de første Team Members som får lese om de siste avansementene, spennende kampanjene og forestående arrangementene. Å være abonnent er den enkleste og mest effektive måten å være internasjonalt tilkoblet til Synergy.

Denne kampanjen er bare tilgjengelig til og med 31. desember, så abonner nå!

Synergy WorldWide

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.