Vinn premier for å abonnere ut desember!

La Synergy-oppdateringene komme til deg. Når du registrerer deg for et bloggabonnement, er det lettere å få nyheter fra Synergy hver uke. 

Hvis du ganske enkelt abonnerer på én av Synergys blogger, har du sjansen til å vinne en Synergy-forretningspakke – en skulderveske med Synergy-merke som er fylt med noen av de mest populære Synergy-produktene våre! To abonnenter fra hvert marked – én i november og én i desember – vil bli tilfeldig uttrukket for å vinne en Synergy-forretningspakke.

Dette kan du vinne:

Svart skulderveske
Mappe med notisblokk
Vann- og blandeflaske
Svart Synergy-lue
Hvite og blå Synergy-penner
Synergy-nål

Vet du ikke hvordan du skal abonnere? Det er veldig enkelt. Se i verktøylinjen på høyre side av bloggen og finn gadgeten med teksten «Abonner på bloggen». Skriv inn e-postadressen din i det avsatte feltet, og klikk «abonner»-knappen. Trenger du ekstra hjelp, kan du henvende deg til kundeservice.

Hver gang et blogginnlegg blir publisert, blir du varslet gjennom innboksen din for e-post. På denne måten vil du ikke gå glipp av noe! Du kan bli ett av de første Team Members som får lese om de siste avansementene, spennende kampanjene og forestående arrangementene. Å være abonnent er den enkleste og mest effektive måten å være internasjonalt tilkoblet til Synergy.

Denne kampanjen er bare tilgjengelig til og med 31. desember, så abonner nå!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us