Introduksjon av Summit 2014 i Barcelona, Spania!

Tidlig registrering er nå åpen


La fiestaen begynne! Det ser lovende ut for at Summit 2014 i Barcelona, Spania skal bli det mest minneverdige Synergy WorldWide-arrangementet som skal avholdes i Europa.

KLIKK HER for å utforske den nylig offentliggjorte Summit-nettsiden. Her kan du finne svar på alle spørsmål du måtte ha om Summit 2014.

Tidlig registrering starter NÅ til den lave prisen av €59.


Benytt deg av denne prisen for tidlig påmelding før registreringsavgiften øker til €79 den 1. mars!

Hos Synergy kunne vi ikke bli mer begeistret over å komme sammen med våre europeiske team i Barcelona med sin inntagende kunst, arkitektur og historie. Denne foretaksomme byen er det perfekte stedet for å feire målene som Synergy-teamene triumferte med i 2014. La prakten til denne gamle byen inspire deg til å fortsette fremover med virksomheten din med ferske ideer og nye perspektiver.

Summit 2014 vil bli avholdt i Palau de Congressos de Catalunya, et symbol på Barcelonas samtidsarkitektur som ble designet for å bruke naturlig lys. Dette slående møtestedet vant National Architecture Prize i 2001, og er samlingsstedet for mange celebre arrangementer i Spania. På Palau de Congressos vil Synergy-deltakere nyte autentisk spansk mat og underholdning. De vil snappe opp erfaringene både til talentfulle europeiske Synergy-ledere og selskapets lederteam. Alle enkeltmedlemmer som har steget i gradene, vil motta velfortjent applaus for sine resultater, mens hver og én som oppnådde avansement innen de høyere gradene og ble nye medlemmer av Million Dollar Club, vil høste anerkjennelse og gratulasjoner. Gå ikke glipp av de verdifulle nyhetene som vil bli røpet på dette arrangementet!

Summit er det arrangementet i året det stilles store forventninger til, og med god grunn. Hos Synergy er det ingen ting som er viktigere enn å feire avansement i gradene. Din egen og virksomhetens vekst er grunnen til at Synergy er så vellykket. Summit er til for deg, så inkluder Barcelona i planene dine for 2014!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us