Ny visepresident, Asia og Stillehavsområdene

Synergy WorldWide har gleden av å meddele at Fredrik Widell har sluttet seg til vårt lederteam som den nye visepresidenten og generaldirektøren for Synergy, Asia og Stillehavsområdene. Herr Widell vil i denne stillingen ha ansvaret for hele selskapets virksomhet i markedene i Asia og Stillehavsområdene og rapportere direkte til Synergys president, Dan Norman.

«Jeg er svært glad for å ha Fredrik med på teamet,» sa Norman. «Han har den rette blandingen av erfaring og kunnskap for å hjelpe disse sterke markedene til å oppnå nye vekstnivåer. Det er fantastisk at han nå er en del av Synergy Executive Team.»

Om Fredrik Widell

Herr Widells karriere inkluderer årelang erfaring som direktør for forretningsutvikling for 7/11 Nordic. Etter hans tid i dette selskapet, ledet Herr Widell et stort firma innen nettverksmarkedsføring der han hadde stillingen som visepresident og ansvaret for Asia og Stillehavsområdene. I denne stillingen var han i stand til å oppnå betydelig vekst i alle markeder i Asia. Hans utdannelse omfatter en Bachelor-grad i bedriftsøkonomi innen internasjonal handel som han oppnådde ved Schiller International University London.

Herr Widell har stor respekt for kulturen og de potensielle mulighetene i Asia. Da han begynte i 2004, var hans omfattende arbeidserfaring konsentrert i de sørasiatiske land, som Indonesia, India, Vietnam og Sri Lanka. I 2011 ble ansvaret hans utvidet til Asia og Stillehavsområdene. Herr Widell har engasjert seg for å oppnå vekst for Synergy i denne svært strategiske regionen.

Vi har igjen gleden av, og er begeistret over, å ha hans talenter og erfaringer på vårt Executive Team. Vi ser frem til å se hvordan hans bidrag vil øke suksessen til våre Team Members og selskapet generelt.

Nytt hovedkontor, Asia og Stillehavsområdene

Synergy WorldWides hovedkontor i Asia, som ligger i de sentrale forretningsdistriktene i Bangkok, Thailand, er nå er åpnet og i virksomhet. Dette kontoret ligger i 10. etasje i Emporium Tower, og de ansatte ledes av visepresident Frederik Widell.

Adresse: 622 Floor 10, Emporium Tower
Sukhumvit Rd., Klongton
Klontoey, Bangkok 10110 Thailand

Kontortelefon: 622.664.8338
Telefaks, kontor: 662.664.8339


CONVERSATION

Instagram

Follow Us