GM-melding: December 2013

God Jul og Godt Nytt År! 

Jeg håper alle vil hygge seg under denne vakre høytiden. Idet vi nærmer oss slutten av nok et fantastisk år, kan vi se tilbake på en lang liste over ting vi har fått utrettet siden januar 2013, men hvor skal vi begynne?

Aller først vil jeg fremheve alle de Team Members som virkelig har utmerket seg dette året og som har avansert til lederskapsstillinger. Vi vil bare fortsette å se flere av disse prestasjonene i 2014 idet disse lederne fortsetter å utmerke seg og nye ledere dukker opp.

PhytoLife ble introdusert på begynnelsen av året på de skandinaviske markedene og avrundet V3-systemet. Både PhytoLife og Mistify ble godkjent i Danmark, noe som betyr store vekstmuligheter. Utsending og mottak av disse produktene, sammen med ProArgi-9+, ble gjort enklere ved at et Synergy-lager ble åpnet i Norge. Vi ble da forsynt med startpakker som gjorde Synergys oppgaver, økonomiske muligheter og produkter like enkle å formidle som å spille av en video og distribuere brosjyrer. I tillegg har Finland og Norge gleden av alle finessene på Synergys oppdaterte nettsted. De er planlagt å starte opp nettsteder i Sverige og Danmark i 2014.

Dette årets begivenheter var bedre enn noen gang. «Go for Gold Camps» ble møter med høye forventninger som gav våre spirende ledere det verktøyet de trengte for å nå sine mål. Team Manager Academy fortsetter å vokse for hvert år, og dette året var intet unntak. Den største begivenheten dette året var Global Summit-konferansen i Seoul, Sør-Korea. Dette var en svært energisk begivenhet som virkelig plasserte Synergy på kartet og gjorde oss alle stolte over å være en del av dette blomstrende selskapet. Synergy annonserte også den svært forventede åpningen av det islandske markedet, noe som tilføyde nok et land under den skandinaviske markedsparaplyen. Jeg er spent på å se hva dette tilskuddet vil bidra med i 2014.

Finland og Sverige har vært ustoppelige i høst! Disse landene har hatt rekordtall måned etter måned. Det har rent generelt vært et fantastisk år, og jeg er sikker på at våre team vil fortsette å gi næring til denne fremdriften i 2014.

Slutten av året betyr også begynnelsen på et nytt. La oss sette oss høye mål for 2014. Vurder følgende spørsmål når du setter deg nye mål:
  • Hvor mange personer vil jeg hjelpe med å forbedre sitt velvære?
  • Hvor mange personer vil jeg hjelpe med å tjene en ekstrainntekt?
  • Hvor mange personer vil jeg hjelpe med å oppnå økonomisk frihet?
  • Hva vil jeg gjøre hver dag, uke, måned, kvartal og hvert år for å nå disse målene?
 Det er på tide å legge en slagplan og ruste opp for et nytt år som vil gi enda bedre suksess enn det forrige. Her er én av hemmelighetene for å finne denne suksessen: vær involvert. Du kan begynne ved å delta på oppstartsarrangementene den 25. og 26. januar 2014 i Oslo og Helsingfors.

Hvis du ikke deltok på Global Summit i 2013, må du passe på at du ikke går glipp av det viktigste arrangementet i 2014, nemlig Europe Summit i Barcelona!

Registrer deg for Barcelona NÅ, plassene blir fylt opp raskt. 

Du vet hvor du må være den 25-27. september 2014!

La oss satse på et knallår i 2014!

Bengt Emanuelsson
Generaldirektør
Synergy WorldWide Europa

CONVERSATION

Instagram

Follow Us