Synergy har åpnet i Italia!

Synergy WorldWide ble lansert i Italia denne uken, noe som betyr at italienske Team Members kan begynne å bestille produkter og tjene provisjon!


Les dokumentet «Slik driver du forretningsvirksomhet» på italiensk. Der vil du finne en liste over nyttige koblinger og informasjon som vil hjelpe deg til å komme igang som kunde eller distributør i Italia.

Klikk koblingen nedenfor for å få tilgang til skjemaet Komme i gang. Du vil også finne kontaktinformasjon og informasjon om MVA- og fraktsatser i Slik driver du forretningsvirksomhet i Italia.


Italienske Team Members som blir aktivert for første gang, må fylle ut skjemaet Komme i gang. Italienske Team Members som er aktivert i et land enn Italia, må fylle ut Komme igang-skjemaet og skrive «Endring av land» øverst på skjemaet. Disse Team Members skal bruke det ID-nummeret de fikk da de registrerte seg, og ta med detaljene om deres italienske kontaktinformasjon når de fyller ut dette skjemaet.

Ta kontakt med kundeserviceteamet, og bruk de opplysningene som er oppført i dokumentet Slik driver du forretningsvirksomhet, hvis du har eventuelle spørsmål du vil stille vedrørende provisjon og produktbestilling.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us