Selge en idé i 30 sekunder!

Du har 30 sekunder på deg til å fortelle meg hvorfor Synergy WorldWide har produktene og forretningsmulighetene for meg. Klar, ferdig, gå.

Mens du prøver å finne på noe å si, vil du sannsynligvis nevne produktkvaliteten, den generøse kompensasjonsplanen, de fantastiske lederne og de spennende arrangementene. Etter at du har overskredet tidsgrensen på 30 sekunder, husker du kanskje at du ikke nevnte Synergys reklamekampanjer eller deres serviceprosjekter. Du har kanskje også unnlatt å nevne hva formålet med Synergy-produktene faktisk er.

Føler du at du skviser hele sirkuset inn i en klovnevogn? Trøst deg med at du er ikke den eneste. Det er nesten umulig å treffe spikeren på hodet uten forberedelser.

Å lage en heispresentasjon er nesten som å skrive teser i en stil. Du ønsker å gi ditt publikum en kortfattet beskrivelse av emnet ved å slå sammen noen få nøkkelelementer for å gi dem en generell idé om selskapets siktemål. Dette skal gjøres samtidig som du ikke hermer etter andre selskapers presentasjoner, og får publikum til å interessere seg for idéen eller produktet du selger.

Det er nå på tide å begynne å kladde. Bruk disse seks tipsene for å gi heispresentasjonen den gjennomslagskraften den trenger.


1. Definer kjernebudskapet. Hvis publikumet tar med seg én ting fra heispresentasjonen din, hva skulle det være? Bestem deg for hva dette skal være. Hva er det viktigste budskapet du ønsker å dele om Synergy WorldWide? Heispresentasjonen din bør dreie seg rundt dette budskapet.

2. Skriv det ned. Skriv ned alt du vil at en potensiell Synergy-kunde eller -distributør bør vite om selskapet. Stryk nå over alt du vet ikke er så viktig for å vekke interessen hos publikumet ditt. De gjenværende punktene bør være et sammendrag av kjernebudskapet ditt.

3. Organiser. Begynn heispresentasjonen ved å gi et raskt innblikk i hvem du er og hvilket selskap eller produkt du snakker om. Du kan gjerne nevne når Synergy ble grunnlagt og hva deres kjerneprinsipper består i. Dette bør ta 10-15 sekunder av den 30-sekunders heispresentasjonen. Resten av tiden bør du bruke på å selge kjernebudskapet til publikumet ditt.

4. Skreddersy etter publikumet ditt. Heispresentasjonen skal ikke handle om deg. Den skal dreie seg om publikumet ditt. Hvilke fordeler skulle de ha? Noen av Synergys mest fremgangsrike Team Members finner personer de vil sponse ved å fortelle dem hvorfor Synergy er svaret på deres behov. Du vil kanskje forberede noen få variasjoner av heispresentasjonen, slik at du kan nå frem til ulike publikumsgrupper.

5. Unngå avansert språk. Vær deg selv. Vær personlig. Kommuniser profesjonelt, men på en måte som gjør det lett for publikumet ditt å identifisere seg med deg. Fjern sjargongen for nettverksmarkedsføring i noen sekunder, ellers vil det løsrive publikumet fra kjernebudskapet ditt.

6. Øv. Sørg for at heispresentasjonen er effektiv. Del den med kollegaene dine og be om deres mening. Øv til alle nerver forsvinner og du kan presentere heispresentasjonen din på en selvsikker måte til hvem som helst.

Hvis heispresentasjonen ikke får gehør hos publikumet ditt, må du fortsette å redigere den. Finn en annen innfallsvinkel. Hvis heispresentasjonen din treffer blink, vil du finne ut at flere og flere av kontaktene vil vende sine øyne mot Synergys produkter og forretningsplan.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us