Kunngjøring om Legacy Retreat 2015 med nye kvalifikasjoner

Synergy har i årenes løp tatt deg med til avslappende paradiser over hele den vestlige halvkule, men i 2015 skal vi bytte litt om på stedene, og dessuten gjøre det enda lettere for deg å kvalifisere!

Forbered deg på Legacy Retreat i Dubai — 11.-16. januar 2015Dubai er en by som er breddfull av arabisk kultur og historie, blandet med imponerende moderne stil og design. Dubai er kjent for sine verdensberømte hoteller, shopping og cuisine, og er derfor en spesiell destinasjon som venter på å bli utforsket.

Kvalifiser deg i år, og vi vil bestille rom til deg på Dubais Atlantis, The Palm, som er et imponerende og majestetisk feriested med raffinement, glamor og fantasi. Atlantis ligger på en egen kunstig øy og tilbyr alt du kan tenke deg av akvatiske opplevelser, fra akvarier og badeparker til å svømme sammen med delfiner og dykking. Dette er drømmeferiestedet, og det er innenfor din rekkevidde!

Førstegangskvalifikasjoner for det nye Legacy Retreat 

Tjen 10 Legacy Retreat-poeng innen 31. desember 2014, og du er kvalifisert for Dubai. Du kan tjene opptil 4 poeng per måned fra og med 2014. Vær aktiv på Autoship hver måned, og gjør følgende for å tjene poeng:
  • Team Director: Personlig sponsing av én (betalt som) teamleder gir 1 poeng, eller to (betalt som) teamledere gir 2 poeng
  • Team Elite: Personlig sponsing av én (betalt som) teamleder gir 2 poeng, eller to (betalt som) teamledere gir 3 poeng
  • Pearl Executive: Personlig sponsing av én (betalt som) teamleder gir 3 poeng, eller to (betalt som) teamledere gir 4 poeng
Husk at poengene blir overført fra år til år, slik at du kan allerede ha opptjent poeng for 2015 Retreat.

Alumni-kvalifikasjoner for ny Legacy Retreat

Hvis du allerede har deltatt på en Legacy Retreat, har du sjansen til å kvalifisere deg på nytt til å bli med i 2015. Alumni-kvalifikasjoner for Legacy Retreat kan oppfylles på én av følgende tre måter:
  • Avanser i gradene til et nytt ledernivå (Pearl og høyere) for første gang
  • ELLER oppretthold den høyeste pin-tittelen på eller over Pearl i 3 av 12 måneder for førstegangs rekvalifisering, og deretter legg til en ekstra måned hvert rekvalifiserende år, der maksimum er 10 av 12 måneder. 
  • ELLER oppretthold den høyeste pin-tittelen, Dobbel Presidential, i tre av 12 måneder eller oppretthold pin-tittelen, Presidential, i 3 av 12 måneder for førstegangs rekvalifisering, og deretter legg til en ekstra måned for hvert rekvalifiserende år, der maksimum er 10 av 12 måneder. 
Merk: Alle alumni-rekvalifiserende, uansett hvor mange ganger du har deltatt på Legacy Retreat tidligere, må opprettholde sin høyeste pin-tittel fire av 12 ganger for å kvalifisere for 2015. Dobbel Presidential Executives kan fremdeles kvalifisere ved å opprettholde sin høyeste tittel i 3 av 12 måneder, eller ved å opprettholde pin-tittelen Presidential i fire av 12 måneder.

 Tidsperioden for kvalifisering og rekvalifisering er mellom 1. januar og 31. desember hvert år.   
NY VIP-pakke for Legacy Retreat Elite

Synergys VIP-pakke hever Legacy Retreat-opplevelsen fra unik til ekstraordinær, og den er bare tilgjengelig for Presidential Executives og høyere.

Kvalifiserte ledere vil få flybilletter på business class, en oppgradert suite for hele Legacy Retreat-oppholdet, transport frem og tilbake til flyplassen i limousin, gaver og en eksklusiv VIP-middagopplevelse med Synergys lederteam.

Følgende kriterier må oppfylles under kvalifikasjonsperioden for å kvalifisere:
  • Oppnå en ny grad av Presidential eller høyrere for første gang
  • ELLER være alumni-kvalifisert for Legacy Retreat og ha ett (1) personlig sponset teammedlem som kvalifiserer og deltar på Legacy Retreat for første gang det samme året
  • ELLER være alumni-kvalifisert for Legacy Retreat og opprettholde den høyeste tittelen i 6 av 12 måneder under kvalifikasjonsperioden
Vi er begeistret for disse forbedringene med Legacy Retreat, og vi ser frem til å spandere denne opplevelsen, som du bare får én gang i livet, på mange av dere i Dubai. Ser deg i januar 2015! 

Eventuelle spørsmål om denne kunngjøringen kan rettes til det lokale kontoret.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us