Møt de store vinnerne av Barcelona Promo!


Hver måned til og med august 2014, gir Synergy bort kostbare hotellopphold i Barcelona, Spania, under årets mest spennende arrangement. Summit vil samle Europas teammedlemmer under ett og samme tak til en minneverdig feiring. 

De to topp vinnerne hver måned blir belønnet med et 2-dagers opphold på 5-stjernershotellet Princess Sofia Hotel (er dette et 5- eller 4-stjeners hotell? Jeg trodde det var et 4-stjerners hotell, men jeg kan ta fel) i Barcelona under Summit-arrangementet. Her får du en sjanse til å bli kjent med alle de topp vinnerne så langt:  

Dr. Aneel Bhatia er en urolog med 20 års erfaring som nylig sluttet seg til Synergy i november 2013. Han steg i gradene til Silver i januar og, som utdannet medisinsk personell, er han overbevist om at personer i alle livssituasjoner kan ha nytte av Synergy-produktene. Han tok eksamen fra medisinstudiet i 1994 i Karachi, Pakistan, og flyttet til sitt nåværende bosted i Dublin, Irland, i 2001. Barcelona Summit vil bli Dr. Bhatias første opplevelse på et Synergy-arrangement av dette omfanget. Han håper at arrangement vil gi ham profesjonell kunnskap og den opplæringen han trenger for å fortsette å dele effekten av Synergy-produktene med alle han kommer i kontakt med.

Boštjan Pilej and Irena Kladivar fra Ljubuljana, Slovenia, danner til sammen teamlederduoen Team EBALI. De har vært en del av Synergy Slovenia siden begynnelsen, og har vært svært innflytelsesrike når det gjelder Synergys vekst i hele Mellom-Europa. Boštjan har tilbragt mye av sin karriere innen markedsføring, mens Irena har juridisk bakgrunn. Sammen sprer de nå Synergys budskap om fysisk og økonomisk sunnhet til hele verden. Boštjan og Irena gikk over scenen på Global Summit i 2013 og viftet med det slovenske flagget rett etter at markedet deres ble offisielt åpnet. Dette vil være det andre Summit-arrangementet de deltar på i Europa, og de gleder seg til produktlanseringene og de fremragende talerne. Deres teammedlemmer opparbeider seg allerede poeng i den igangværende Barcelona Promotion.

Guiseppe Lucio er en veteran innen nettverksmarkedsføring som nylig byttet over til Synergy i februar 2014, og han brukte tiden godt for å bygge opp virksomheten sin. Han steg raskt i gradene til teamleder i løpet av bare én uke, noe som er en Synergy-rekord! Dette er første gangen han deltar på et Summit-arrangement, og han er mest ivrig etter å føle spenningen og energien som bygger seg opp når så mange Synergy-teammedlemmer kommer sammen for å feire. Han håper å dele sin lidenskap for Synergy med dem han møter på Summit, og hjelpe dem til å oppfylle sine drømmer.

Päivi Nevari var på et sted i livet sitt med ubegrensede muligheter. Hun tok sin MBA i Finland, arbeidet 25 år i familiens butikker, brukte deretter noen flere år på å stelle sin mor og fant plutselig ut at hun sto fritt til å velge hvilken retning livet hennes skulle ta videre. Hun valgte Synergy. Da hun begynte å bruke Synergy-produkter, oppdaget hun en dramatisk forbedring med helsen. Hennes mål i livet er nå å lære alle hun kjenner om den effektive styrken til ProArgi-9+. Dette er like viktig for henne som å selge produktene. Dette vil bli Päivis første Summit, og hun gleder seg til å delta på møter der hun kan lytte til nye Synergy-solskinnshistorier og møte Synergy-frelste personer fra Finland og utlandet.

Vi berømmer alle dem som gjør store fremskritt med virksomheten sin, og de som har vært blant de 10 beste i år til nå.

Klikk her hvis du vil se en liste over premier du kan vinne i de neste månedene – alt fra iPad- og iPod-enheter til Summit-registrering og Synergy-produkter!

Trenger du en oppfriskning om hvordan du opparbeider deg poeng i Synergys Barcelona-kampanje? Les mer her.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us