Hoteller for Summit 2014 blir fort bortbestilt!


I Barcelonas forretningssektor er september én av de travleste tidene i året. Rett etter feriesesongen er det mange selskaper som arrangerer konferanser og møter som en forberedelse til årets slutt. De største hotellene er ofte fullbooket.

Heldigvis har vi reservert rom til rabattpris på tre hoteller i umiddelbar nærhet til Summit-arrangementet. Du må imidlertid handle raskt, fordi disse hotellene vil ikke holde av alle rommene vi har reservert helt til Summit-arrangementet.

Hvert hotell har gitt en dato for siste frist, og etter disse datoene vil en stor del av de rommene vi har reservert, bli ledige for bestilling av hvem som helst. Én av disse datoene for siste frist nærmer seg med raske steg!

Datoene de enkelte hotellene har gitt som siste frist, er følgende:

NH Constanza: 21. april
Juan Carlos Hotel: 25. mai
Princess Sofia Hotel: 7. juli

Etter disse datoene for siste frist, kan vi ikke garantere verken rom eller rabatter.  

Selv om det fremdeles er mulig å bestille på disse hotellene etter datoene for siste frist, bør du ikke ta den risikoen! Hundrevis av Synergy-teammedlemmer har allerede bestilt oppholdet sitt i Barcelona.

Utsett det ikke! Bestill rommene nå mens du ennå er garantert det rommet du ønsker til en rabattert pris. Klikk her for all hotellinformasjon.

Vi ser frem til å se dere alle på dette årets, til nå mest fantastiske, Summit-arrangement den 25.-27. september!CONVERSATION

Instagram

Follow Us