Tilrettelegge veien for et historisk år i EuropaKlikk her, for å vise denne artikkelen og andre i Legacy Magazine.

Av Stewart Rutter, Visepresident for salgsavdelingen  


Mens vi venter på våren, ser vi at dagene blir litt lengre for hver dag og vi føler at temperaturen stiger. Dette er en fantastisk årstid fordi den bringer med seg en fornyet følelse av optimisme og spenning i livet. Jeg føler virkelig dette i mitt eget liv, og jeg føler det definitivt i vår Synergy-virksomhet.

Stewart Rutter, Visepresident for salgsavdelingen 
Vi har allerede startet 2014 med noen fantastiske arrangementer og aktiviteter som førte så mange av oss sammen for å skape en visjon og retning for det nye året. Vi startet på Hawaii med vårt årlige Legacy Retreat. Dette arrangementet samler sammen, som vanlig, våre topproduserende ledere fra hele verden i en vakker setting for å feire våre resultater og skape forventninger til det som skal komme. Jeg trives godt sammen med våre ledere og føler deres engasjement og kjærlighet for virksomheten vår. Jeg liker at vi endrer tilværelsen til det bedre for mange over hele verden. Det er ingen bedre måte å starte det nye året på enn å tilbringe en uke sammen med våre dedikerte ledere i en setting som Hawaii.

Vi fortsatte deretter videre med våre regionale og nasjonale oppstartsarrangementer der vi lanserte nye programmer, insentiver og reklamekampanjer. Vi var vitne til fremragende opplæring og motivasjon fra Synergy-grunnleggeren Dan Higginson i Tyskland, Norge og Finland. Vellykkede arrangementer ble avholdt i Dublin, London, Spania og Polen. Våre siste oppstartsarrangementer fant sted på vårt nyeste og raskest voksende marked, Italia. Alt i alt samlet vi sammen over 1000 personer for å høre Synergy-historien og feire 2014s spennende nyheter og fokus.


Dette året kan potensielt bli historisk for Synergy Europa. Vi har lagt grunnlaget, gjennom mye hardt arbeid og engasjement, for tiltagende vekst og suksess i 2014. Vi iverksatte 2x2-bonusen i alle markeder. Dette er et årelangt insentiv som garantert vil hjelpe til å øke inntjening og fordobling gjennom vedvarende rekruttering og sponsing. Vi annonserte og startet reklamekampanjen for Barcelona Top 100 som belønner vedvarende aktivitet og forretningsoppbygging gjennom et poengbasert system. De som kvalifiserer som én av de sammenlagt beste 100 poengsankerne, vil tjene reisepenger og motta en utmerkelse på vårt Barcelona Summit i september.

Når vi snakker om Barcelona Summit, så vil dette arrangementet bli helt annerledes enn noe annet arrangement vi har avholdt i Europa. Vi vil avsløre nye produkter og programmer som helt sikkert vil begeistre alle som deltar. Vi skal male et bilde av vår visjon for Synergys fremtid – en visjon som vil gi en følelse av overbevisning om at du har valgt det riktige selskapet. Hvis du i det hele tatt er seriøs med å lykkes, vil du foregå som et eksempel og delta på European Summit i vakre Barcelona, Spania. I egenskap av å være leder, vil du ikke bare delta, men også sørge for at teamet ditt blir med deg.

Jeg elsker følgende sitat om lederskap: «Hvis dine handlinger inspirerer andre til å drømme mer, lære mer, gjøre mer og bli noe mer, da er du en leder.»

Jeg er sikker på at vårt European Summit i Barcelona vil hjelpe deg til å oppnå alt som er nevnt ovenfor. Gå ikke glipp av dette!   

Vi har aldri vært mer optimistiske og begeistret for vår fremtid som et selskap, og vi har all grunn til å føle det på denne måten. Vår verdensomspennende virksomhet fortsetter å vokse og tiltrekke seg flere og flere fantastiske personer for å nå selskapets mål: «Etterlat en arv.» Vi takker for ditt engasjement og dine anstrengelser ettersom du alene eller samlet bygger opp din egen Synergy-virksomhet. Vi takker deg først og fremst for måten du representerer selskapet vårt på til daglig. Jeg ser frem til å treffe mange av dere om ikke så lenge.

Med vennlig hilsen

Stewart

CONVERSATION

Instagram

Follow Us