Spar med Autoship

Autoship spiller en viktig rolle i enhver voksende Synergy-virksomhet. Denne verdifulle ordningen er både praktisk, stabil og nå også kostnadsbesparende for dem som seriøst ønsker å bygge opp en langvarig gjentagende inntekt.

På grunn av stadig økende produksjonskostnader har Synergy sett seg nødt til å øke prisen på produktet for første gang på 9 år. Vi vil imidlertid, som en takk til våre lojale månedlige Autoship-deltakere, tilby disse personene produktene til samme pris som tidligere.

Fra og med 1. mai 2014 vil Synergy-produkter få en prisøkning på 10 %. De som har en aktiv  Autoship-mal, vil fortsette å få Synergy-produkter til den nåværende lave prisen.

I øyeblikket har 90 % av kjøpende teammedlemmer over hele Europa en aktiv Autoship, slik at det nå er en enda bedre grunn til å lære opp de 10 % som ikke har det, om hvor viktig denne ordningen er.

Til dem som ikke kjenner til Autoship-ordningen, kan det opplyses at dette er en tjeneste som gir mulighet til å sette opp en månedlig bestilling på produkter du selv plukker ut, og som blir levert automatisk på døren. Autoshipen kan tilpasses etter eget ønske, og endres så ofte du selv ønsker det.

Hvis du vil melde deg på ordningen med Autoship og fortsette å motta høykvalitets produkter til den samme lave prisen, er det bare å laste ned Synergys skjema for å aktivere Autoship, fylle ut den forespurte informasjonen og følge instruksjonene for å sende det til kundestøtte. 

Nøl ikke! Meld deg på Autoship-ordningen og fortsett å spare på Synergy-produkter! 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us