Bygg. Oppretthold. Forbedre.

Klikk her, for å vise denne artikkelen og andre i Legacy Magazine.

Kan du huske på et tidspunkt i livet da du følte deg uovervinnelig? Et tidspunkt da du var veldig stolt av kroppens generelle ytelse? Sjansen er at disse tidspunktene var balansert med god ernæring, trening og lave stressnivåer.

Når livet tar en annen vending og forstyrrer de vanlige rutinene, er dessverre ernæringen det som oftest blir forsømt.

Synergys V3-system er støttesystemet ditt. Det er en produktserie som er laget for å bevare langvarig velvære, og som tar deg gjennom alle kroppens høye og lave tilstander. Systemets tre produkter – Mistify, PhytoLife og ProArgi-9+ – er rene, trygge produkter som til sammen støtter deg på veien mot å opprettholde en aktiv, fungerende og  sterk kropp.

Disse produktene til sammen bygger, opprettholder og forbedrer kroppens ytelsesnivåer. Hvert av de vitenskapelig formulerte produktene setter fokus på et vitalt system som bidrar til din generelle helse, og til syvende og sist skaper disse balanse og langvarig velvære.

Bygg: Mistify er et flytende kosttilskudd som er tilsatt en rekke næringsrike bær, for eksempel acai, foruten B6-vitamin og grønn te-ekstrakt. Én slurk av Mistify er en eksplosjon av næringsstoffer som er rike på antioksidanter, og som gir støtte til kroppens fysiologiske funksjoner og funksjonen til de røde blodcellene.  Ved å bygge opp kroppen systematisk med Mistify, vil du finne ut at kroppen klarer seg på egenhånd.

Oppretthold: Ved å opprettholde kroppen, forplikter du deg til å gi den det som er nødvendig for å tilfredsstille livets krav. Det er nettopp det PhytoLife gjør i form av et rensende og luktfjernende tilskudd som er formulert med en fyldig kombinasjon av klorofyll og peppermynteolje. Dette tilskuddet sørger for at du gir nødvendig støtte til hvert eneste element i kroppen for å bære deg gjennom dagen. Gjør PhytoLife til en del av din daglige rutine for å oppnå sunn fordøyelse.

Forbedre: ProArgi-9+ er et kosttilskudd som består av det aminosyrebaserte L-arginine og B6-, C- og D-vitaminer. Disse ingrediensene bidrar til et sunt kretsløps-, nerve- og immunsystem, og det fungerer både med Mistify og PhytoLife for å frakte vitale næringsstoffer til alle organer og systemer i kroppen. Uansett hvor du befinner deg på veien mot å nå dine mål for helsen, kan ProArgi-9+ være en styrke for å ta deg opp på neste nivå når det gjelder velvære, ved å forbedre kroppens totale ytelse.

Selv om de enkelte produktene er rettet mot bestemte helsebehov, arbeider hvert av dem utrettelig med bygge opp, opprettholde og forbedre kroppen din ved å styrke svake områder og gi sterke områder ekstra påfyll. Når disse produktene brukes sammen, vil de støtte og forsterke effektiviteten av de andre.

Frigjør deg selv fra de begrensningene som dårlig helse skaper. Med Synergys V3-system, kan du opprettholde ernæringsmessig balanse og oppnå en langvarig tilstand av velvære som er komplett.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us